Denní horoskop VAH na 26. 5. 2023

Váhy 26. 5. 2023

Bude těžké řešit emocionální problémy, které se objeví. Silná zavádějící síla živí iluzi, že věci jsou v pořádku, i když ve skutečnosti nejsou. Přestaňte předstírat, že je vše v pořádku, Váhy. Čím dříve se postavíte pravdě, tím dříve vás přestane trápit. Postavte se klamu přímo.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní aspekt je přirozeným ukazatelem harmonie a má za následek uklidnění napětí, které se ve vašem vztahu mohlo nahromadit. Využijte této příležitosti a projevte svou lásku tím, že pro svou drahou polovičku uděláte něco praktického, například jí uděláte báječnou masáž aromatickými oleji, uvaříte skvělé jídlo nebo jí věnujete vhodný dárek. Tyto věci právě teď opravdu ocení.

Práce

Možná to myslíte velmi vážně, ale ostatní lidé vás neberou příliš vážně. Možná budete muset dát svým slovům trochu více síly, aby měla plný a úplný rezonanční účinek. Nebuďte překvapeni, když vás ostatní odepíší.

Peníze

Tento týden se hodně energie soustředí na vaše vztahy. Možná se budete častěji účastnit akcí se svými přáteli a profesními známými nebo navazovat kontakty novým a kreativním způsobem, který bude prospěšný pro všechny. Při zvažování nových způsobů výdělku nepočítejte s prací z domova.

Zdraví

Je pro vás snazší říkat ano než ne. Jste zodpovědní za to, co si do života přinesete, a následky jsou velmi reálné. Stejně tak jsme zodpovědní vůči svému tělu. To, co sníme, nám zůstane. To, co do svého těla vpustíte, budete pociťovat mnohem déle, než je doba, po kterou to přijímáte. Věnujte tomuto procesu zvláštní pozornost a naučte se, jaké výhody přináší říkat ne.

Přečtěte si také