Denní horoskop VAH na 26. 6. 2022

Váhy 26. 6. 2022

Dnes se neostýchejte, Váhy. Vyjádřete své pocity. Čím více se s ostatními podělíte, tím více budou mít chuť se podělit i oni s vámi. Dnešní den může být naplněn mnoha něžnými okamžiky, které stojí za to, abyste si je dnes večer zaznamenali do svého deníku. Vaše myšlení je jasné a v souladu s vašimi nejhlubšími a nejpravdivějšími emocemi. Jste hvězdou představení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná nebeská konfigurace vás může znervózňovat při komunikaci s novými lidmi. Nejde ani tak o samotný akt, ale spíše o to, s kým budete mluvit. Existuje jedna konkrétní osoba, se kterou si zoufale chcete promluvit. A přesto se akutně bojíte vyhledat její pozornost. Potřebujete se uvolnit a důvěřovat životu.

Práce

Dnes pravděpodobně nevyhrajete žádný spor bez ohledu na to, zda máte pravdu, takže se do něj ani neobtěžujte zapojovat. Šance jsou proti vám a v současné době jste v přesile. Počkejte si na příznivější dobu, kdy budete dělat nějaké velké kroky.

Peníze

Tento týden se ve vašem horoskopu rozsvítí oblasti, které chtějí vyjít ven a prozkoumat vše, co život nabízí, od emocionálních přes fyzické až po duchovní. Pokud jde o změny v oblasti peněz, je nutné jít s proudem. Nejsou špatné, ale budou vyžadovat trochu trpělivosti.

Zdraví

Dnešní tranzit je krásný pro smyslně orientované. Vaše tělo je váš chrám a je to skvělých pár dní pro uctívání! Zkuste si připravit jídlo, jako byste byli náboženským mnichem oslavujícím božstvo rozkoše: čerstvé ovoce (bio chutná lépe), celozrnné produkty a vaše oblíbené chutě. Vaše tělo je posvátnou ozdobou: vyleštěte ho zvenčí i zevnitř cvičením (jóga masíruje vnitřní orgány) a peelingovými koupelemi (ovesné vločky a nasekaná hruška je skvělá směs, kterou si můžete přinést do vody a vetřít do pokožky).

Přečtěte si také