Denní horoskop VAH na 26. 7. 2022

Váhy 26. 7. 2022

Dnes se ozvěte, Váhy. Možná už dlouho nikdo neslyšel váš názor. Je více než pravděpodobné, že je pro ně nesmírně důležité, aby ho ostatní slyšeli. To, že se vás lidé na váš názor neptají, neznamená, že není platný. Máte neuvěřitelný přehled, který ostatní nemají. Nepředpokládejte, že vědí, co si myslíte, i když pravděpodobně víte, co si myslí oni.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento aspekt vás vybízí k tomu, abyste zvážili studium, které vám v budoucnu přinese více příležitostí. Umožní vám však také setkat se s lidmi podobného smýšlení, kteří sdílejí podobné zájmy. Ať už vás fascinuje cokoli, někdo s vámi bude chtít toto dobrodružství sdílet a možná se velmi sblížíte.

Práce

Když dnes nenajdete odpověď, kterou hledáte, snažte se nerozčilovat a nevrhat se na všechny kolem sebe. Věřte, že odpověď přijde. Možná nepřijde, kdy budete chtít, ale dostanete ji, až ji budete skutečně potřebovat.

Peníze

V tomto týdnu se v oblasti peněz a hodnot projevuje aktivita, která vám umožní využít dovednosti z minulosti, pokud jde o vydělávání peněz. Aspekty však ovlivňují i vaše dluhy. Potřebujete-li si zlepšit úvěrové hodnocení, půjčte si nějaké peníze a hned je vraťte, abyste si vybudovali důvěru.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vytváří napětí, které pociťujete v oblasti žaludku. Nemusí to nutně znamenat bolest břicha! Je to spíše oslabení vůle (tj. vašeho instinktu). Tento aspekt se může projevovat různými způsoby: přílišným spánkem, přejídáním nebo zapomínáním vyjádřit svou emocionální pravdu těm, s nimiž jste ve vztahu. Chcete-li těmto škodlivým silám čelit, soustřeďte se v příštích několika týdnech na jeden zdravý návyk: pijte hodně vody.

Přečtěte si také