Denní horoskop VAH na 28. 3. 2023

Váhy 28. 3. 2023

Pokud se vám v milostném vztahu nedaří, buďte opatrní a neobviňujte se, Váhy. Partnerství znamená, že dva lidé spolupracují rovným dílem. Pokud tomu tak není, dejte partnerovi najevo, jak se cítíte. I když mezi vámi může propuknout vášeň, skutečným lepidlem, které vás bude držet pohromadě, je upřímnost, citlivost a vzájemné porozumění.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární konjunkce by mohla způsobit, že někoho, komu byste velmi rádi věřili, uvidíte přes růžové brýle. Bez ohledu na to, co by vám kdokoli tvrdil o opaku, prostě mu neuvěříte, i kdybyste měli důkaz přímo před očima. Pokud však uvažujete o tom, že se s nimi sblížíte, bylo by lepší znát pravdu.

Práce

Už delší dobu se záměrně vyhýbáte konfrontaci. Nechcete se s někým zaplést do bitvy, a tak hrajete roli pana/paní hodného/hodné. Nebojte se být agresivní. Bude vám to ku prospěchu.

Peníze

Obvykle jste dost jasnovidní, ale tento týden můžete překvapit i sami sebe. Vesmír otevírá komunikační kanály, aby vám poskytl všechny informace, které budete potřebovat k dalšímu kroku. Nedivte se, že jste nyní trochu přelétaví. Příští týden se vrátíte na zvolenou finanční cestu.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává svobodu brát své pocity vážně, aniž byste se nechali oklamat vážnými očekáváními, která na sebe můžete klást v jiných obdobích měsíce. Co pro vás znamená rozšíření obzorů? Možná je na čase to zjistit nebo, pokud víte, co vám dává impuls, jděte a požádejte o to. Dokonce i něco tak skromného, jako je procházka se psem (nebo s přítelem, pokud je to možné, nebo s přítelovým psem), by mohlo být odpovědí na otevření se svým skutečným pocitům.

Přečtěte si také