Denní horoskop VAH na 28. 4. 2022

Váhy 28. 4. 2022

Dnes by mohlo dojít k intenzivní komunikaci mezi vámi a milostným partnerem, pravděpodobně o vaší společné budoucnosti, Váhy. Je pravděpodobné, že to povede k pozitivnímu vývoji ve vašem životě, včetně možného posunu na další úroveň závazku. Pokud nejste nyní v žádném vztahu, mohl by vás přítel seznámit s někým novým, možná na nějakém společenském setkání. Po celý den se snažte vypadat co nejlépe!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Obvykle dáváte přednost jemnějšímu přístupu a je pro vás obtížné být hlasitý a okázalý. Dnešní pohyb planet naznačuje, že někdo z vašich blízkých je velmi náročný, a abyste se nenechali pohltit samotnou silou jeho potřebnosti, budete muset být mimořádně tvrdí a možná i hrubí. Ačkoli to není váš styl, všechno má svůj čas a místo.

Práce

Útočte na měsíční cíle s velkou odvahou a sebedůvěrou. Na každém kroku vás plně podpoříme. Velká míra otevřeného a upřímného povzbuzování ze strany ostatních je základním kamenem vašeho úspěchu. Vezměte si k srdci, co vám ostatní říkají.

Peníze

Tento týden máte základ, na kterém můžete vybudovat další zabezpečení. Aktivita v oblasti dluhů vám usnadní splácení kreditních karet a úvěrových linek. Nyní jste schopni vydělat více peněz a rozdělit je podle svého uvážení.

Zdraví

Dnešní tranzit je krásný pro smyslně orientované. Vaše tělo je váš chrám a je to skvělých pár dní pro uctívání! Zkuste si připravit jídlo, jako byste byli náboženským mnichem oslavujícím božstvo rozkoše: čerstvé ovoce (bio chutná lépe), celozrnné produkty a vaše oblíbené pokrmy. Vaše tělo je posvátnou ozdobou: leštěte ho uvnitř i navenek cvičením (jóga masíruje vnitřní orgány) a peelingovými koupelemi (oves a nasekaná hruška je skvělá směs, kterou si můžete přinést do vody a vetřít do pokožky).

Přečtěte si také