Denní horoskop VAH na 28. 5. 2023

Váhy 28. 5. 2023

Dostaňte se do centra pozornosti, kam patříte, místo abyste nechali někoho jiného, aby si přisvojil zásluhy za něco, co jste udělali vy, Váhy. Nestyďte se předvádět. Od lidí, kteří se takto chovají, se můžete obvykle odvrátit, protože vám připadají povrchní a sebestřední. Uvědomte si, že jste citlivější. Buďte hrdí na to, jací jste.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud váš milostný život potřebuje trochu okořenit, díky dnešní souhře astrálních energií toho můžete dosáhnout. Zejména jeden rozhovor může podnítit vaši zvědavost a také vám pomůže zjistit, že někdo jiný skutečně sdílí některé jedinečné a velmi originální názory, které jsou vám tak drahé. Pokud jste oba mentálně na stejné vlně, kdo ví, co všechno je ještě možné?

Práce

Dnes vás přirozeně přitahují cizí lidé a kultury a zjistíte, že lidé, které díky nim poznáte, vám nabídnou nový pohled na vaši kariéru. Možná nastal čas přestěhovat se na nějaké místo daleko od svého současného domova.

Peníze

Tento týden se hodně energie soustředí na vaše vztahy. Možná se budete častěji účastnit akcí se svými přáteli a profesními známými nebo navazovat kontakty novým a kreativním způsobem, který bude prospěšný pro všechny. Při zvažování nových způsobů výdělku nepočítejte s prací z domova.

Zdraví

Tento den je pro vás příznivý v oblasti blízkých vztahů. Energie dnešního dne je tu pro to, abyste cítili veškeré potřebné bezpečí, a zároveň si uvědomili, že vaši nejbližší mohou potřebovat trochu prostoru. Doporučujeme udělat cokoli, co vám v tomto druhu prožitku pomůže: nechte si doručit květiny, zhluboka se nadechněte, když nemáte slova, kterými byste se vyjádřili, a počkejte, co vám druhý člověk řekne. To samo o sobě vám může pomoci cítit se uvolněně a dobře.

Přečtěte si také