Denní horoskop VAH na 28. 7. 2022

Váhy 28. 7. 2022

Váhy, vystrčte hlavu z písku. Maličkosti, kterým jste se dříve nevěnovali, se vám nyní mohou vymstít. Neodkládejte svou práci na pozdější dobu. Čas věnovat se práci je právě teď. Vyperte si prádlo, vyčistěte si vanu a zajděte na nákupy. Čím více toho dnes uděláte, tím lépe se budete zítra cítit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Víte, že se na obzoru rýsuje něco velkého, že se někdo chystá vstoupit do vašeho života velkým způsobem. Zatím si možná nejste jisti, kdo to bude, ale když se pozorně rozhlédnete kolem sebe, všechny náznaky tu jsou. Možná vás však čeká překvapení. Tím je to, jak silné city k této osobě ve skutečnosti chováte.

Práce

Jste člověk, který se rozhoduje mezi vším a ničím. Mějte na paměti, že zbytek světa nemusí nutně fungovat tímto extrémním způsobem. Mějte trpělivost s těmi, kteří se pohybují na hraně a volí střední cestu. Oba se od sebe můžete učit.

Peníze

V tomto týdnu se v oblasti peněz a hodnot projevuje aktivita, která vám umožní využít dovednosti z minulosti, pokud jde o vydělávání peněz. Aspekty však ovlivňují vaše dluhy. Potřebujete-li si zlepšit úvěrové hodnocení, půjčte si nějaké peníze a hned je vraťte, abyste si vybudovali důvěru.

Zdraví

Dnes si budete chtít trochu dopřát, a to je v pořádku, pokud uděláte něco proti svému požitkářství. Pokud je to například zmrzlina, uvědomte si, že laktóza se špatně odbourává a také způsobuje tvorbu hlenů, takže pijte navíc hodně vody, abyste tyto účinky potlačili. Pokud je to přestávka od cvičení, udělejte si z dneška den, kdy půjdete brzy spát, abyste byli na zítřek odpočatí.

Přečtěte si také