Denní horoskop VAH na 29. 4. 2023

Váhy 29. 4. 2023

Váhy, někdo z rodiny by mohl mít potíže v podnikání. Vaše citlivost může způsobit, že i vy pocítíte jejich obavy. Možná budete chtít dát této osobě najevo, že jste tu pro ni, ale zároveň musíte být v této situaci objektivní. Chraňte se psychicky, třeba tím, že se obklopíte bílým světlem. Pokud budete ve stresu, vašemu příbuznému to nepomůže.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ačkoli obecně dáváte přednost harmonii před neshodami, současná astrální konfigurace vás vybízí k tomu, abyste se raději vyjádřili, než abyste si to nechali líbit. Váš milostný zájem může naléhat na to, abyste podnikli určitý krok, ne proto, že to chcete vy, ale protože to chce on. To ve vás přirozeně vyvolává pocit nelibosti. Budete jim prostě muset říct pravdu o tom, jak se cítíte.

Práce

Využijte svá spojení. Využijte své zdroje. Využijte svůj šarm a důvtip a můžete mít vše. Moc je vaše. Stačí ji jen přijmout a využít ve svůj prospěch. Vaše nálada je dobrá a vše dobře plyne.

Peníze

Tento týden máte základ, na kterém můžete vybudovat další zabezpečení. Aktivita ve vašem domě dluhů vám usnadní splácení kreditních karet a úvěrových linek. Nyní jste schopni vydělat více a rozdělit peníze podle svého uvážení.

Zdraví

Oddávat se každou minutu tomu, na co máte chuť, může být sice krásná fantazie, ale není to příliš zdravé! Mít tělo je tak trochu jako mít práci a můžete si z ní udělat buď tu nejlepší, nebo tu nejnáročnější práci, jakou kdy budete mít! Pro pozitivní pracovní vztah se svým tělem se doporučuje pravidelný, promyšlený program. Začněte si všímat, zda dáváte svému tělu skutečný hlas při každodenním rozhodování o svém zdraví.

Přečtěte si také