Denní horoskop VAH na 29. 5. 2022

Váhy 29. 5. 2022

Společenské události nebo skupinové aktivity vás dnes mohou vyčerpávat, protože spousta lidí by mohla chtít využít vašich schopností. Vaše laskavá a vstřícná povaha může způsobit, že se budete snažit udělat každého šťastným, ale to není reálné. Mohli byste se stresovat do té míry, že vám bude jedno, co se podaří. Buďte vybíraví v tom, k čemu se zavážete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy pocity vyvěrají z hlubin naší bytosti a mohou vytvořit vlny v rybníku, který byl klidný a tichý. Současná astrální konfigurace by dnes mohla mít právě takový účinek a způsobit, že zpochybníte svůj vztah s někým výjimečným, který byl až dosud naprosto uspokojivý. Nevynášejte žádné ukvapené soudy, protože zítra o nich můžete mít jinou představu.

Práce

Tento den je vhodný k tomu, abyste pracovali na své duchovní rovnováze. Nezapomeňte věnovat pozornost svému duchovnímu tělu. Během týdne věnujete tolik pozornosti svému mentálnímu a emocionálnímu já, že zapomínáte pečovat o svého skutečného ducha.

Peníze

Tento týden se hodně energie soustředí na vaše vztahy. Možná se budete častěji účastnit akcí se svými přáteli a profesními známými nebo navazovat kontakty novým a kreativním způsobem, který bude prospěšný pro všechny. Při zvažování nových způsobů výdělku nepočítejte s prací z domova. Může to být vše, co nyní potřebujete.

Zdraví

Nebude to pro vás lehký den, zvláště pokud jste vynechali snídani! K dalšímu jídlu doporučujeme nějaký protein. Dnes byste si měli dopřát především luxus pocitu uzemnění. Dosáhnout tohoto cíle je pro každého jiné, ale dá se říci, že bude lepší, když si dáte domácí večeři, než když si dáte jídlo s sebou, bude lepší, když půjdete pěšky, než když budete cestovat autem, a bude lepší, když budete spát ve vlastní posteli než v posteli někoho jiného  i když to nutně neznamená, že budete spát sami!

Přečtěte si také