Denní horoskop VAH na 29. 7. 2022

Váhy 29. 7. 2022

Váhy, vychutnejte si dnešní hřejivou a láskyplnou energii. Zaujměte postoj vděčnosti a snažte se vidět krásu ve všem kolem sebe. Tento den si važte toho, co máte, zejména lidí, kteří vás mají rádi. Pochvalte druhé a dejte jim najevo, jak moc pro vás znamenají. Tato slova a skutky budou mít vlnový efekt, který vám přinese mnoho štěstí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy váš milostný život opravdu jiskří. Dnes mají tyto záblesky lesku lehce eskapistický nádech. Možná zjistíte, že opojná souhra okolností znamená, že se vám zamotá hlava ještě dřív, než jste vůbec vstali k tanci. Budete se cítit zcela okouzleni. Neslibujte si tedy všechno na základě toho, co se dnes stane. Ale rozhodně si to užijte.

Práce

Soupeř, kterému čelíte, v poslední době získal mnoho bodů a vy máte dnes možnost sebevědomě se mu pomstít. Přichází k vám obrovská vlna podpory, která připraví půdu pro váš úspěch. Karty se jednoznačně obrátily ve váš prospěch.

Peníze

V tomto týdnu se v oblasti peněz a hodnot projevuje aktivita, která vám umožní využít dovednosti z minulosti, pokud jde o vydělávání peněz. Aspekty však ovlivňují vaše dluhy. Potřebujete-li si zlepšit úvěrové hodnocení, půjčte si nějaké peníze a hned je vraťte, abyste si vybudovali důvěru.

Zdraví

Vaše energie může být nižší než obvykle, ale stále se můžete cítit spojeni se vzrušením ze zdravého života. Dnešní aspekt vás žádá, abyste se zaměřili na svůj jídelníček – v tomto období by vám mohla prospět zejména konzumace čerstvé zeleniny a pyré. Pokuste se odlehčit svůj jídelníček zavedením luštěnin a ryb jako alternativy k sacharidům a masu. Nezapomeňte zvýšit svou energetickou hladinu pravidelným cvičením  i kdyby to mělo znamenat jen protažení na podlaze v obývacím pokoji!

Přečtěte si také