Denní horoskop VAH na 3. 3. 2023

Váhy 3. 3. 2023

Váhy, události dnešního dne ve vás mohou zanechat pocit zmatku. Možná máte pocit, že se vám nedostává pozornosti, kterou si podle svého názoru zasloužíte. Možná si říkáte, proč to, co si nejvíce přejete, nemůžete mít. Máte víc, než si myslíte. Nikdo nechce být s někým, kdo se trápí a je v depresi. Nechte své vnitřní světlo jasně zářit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Své milostné vztahy obvykle řešíte docela rafinovaně. Díky současnému planetárnímu aspektu však nebudete mít žádné zábrany odhalit se přesně takoví, jací jste. Co přináší takovou změnu ve vašem chování? Může to být jedině tím, že vás jistá osoba přivádí k šílenství touhou a pro jednou vám nevadí být zcela upřímní a čestní.

Práce

Vyžádejte si radu od mladších lidí, než jste vy. I když to nemusí být automatická reakce na potíže, které máte, věřte, že tento postup bude mít zcela jistě výsledky, které hledáte. V mládí je moudrost.

Peníze

V tomto období se zaměřte na to, jak můžete v týmu dosáhnout více než jako jednotlivec. Ve vašem vztahovém sektoru se toho děje tolik, že jste schopni přilákat do nového obchodního podniku partnery, jejichž schopnosti se s vašimi dokonale doplňují. Zároveň se rozšiřují vaše sociální sítě, politický vliv a přístup k vašim nadějím a snům. Řekněte si o to, co chcete.

Zdraví

V tomto období vám prospěje, když budete brát vážně vše, co je jemné, ženské a introspektivní. Astrální energie klade důraz na porozumění. Dopřejte svému tělu dobrou péči a nezapomeňte pít hodně vody. Také místo toho, abyste se vydali snadnou cestou, by vám prospělo posílit své odhodlání pomáhat těm, kteří to potřebují. Nejprve se postarejte o sebe a pak trochu rozšiřujte lásku kolem sebe.

Přečtěte si také