Denní horoskop VAH na 3. 5. 2022

Váhy 3. 5. 2022

Váhy, je čas ukázat ostatním, že máte páteř. Je možné, že si toho až dosud málokdo všiml, protože jste tak flexibilní a přizpůsobiví změnám. Snadno si klestíte cestu po proudu, a proto si lidé mohou myslet, že vás mohou ovládat. Dokažte jim, že tomu tak není, tím, že si stanovíte vlastní program a budete se ho držet.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární uspořádání s sebou přináší příležitost změnit svou image a vyrazit na vzrušující rande s někým, kdo ocení nekonvenčnost vašeho oblékání. Udělejte si extravagantní studii divokosti, oblečte se do oblečení, za kterým se budou otáčet hlavy - a pak zase otáčet - a hlavně se se svým potenciálním milostným zájmem opravdu bavte, a to v pohodě a optimisticky.

Práce

Nečekaná finanční událost vás může svádět k tomu, abyste se pustili do bláznivého utrácení. Přestože jste tvrdě pracovali a zasloužíte si odpočinek, bylo by moudré se nejprve zamyslet, zda si opravdu můžete dovolit takovou bezstarostnost. Možná byste měli uvažovat o tom, že alespoň část peněz investujete pro budoucí stabilitu.

Peníze

Tento týden se bude týkat vašich vztahů a budete mnohem více mluvit o tom, co potřebujete. Nyní se k tomu odhodláte tím, že dáte jasně a nahlas najevo své cíle. Měníte lidi, se kterými se stýkáte, a oni mění vás v dobrém slova smyslu. Vyděláte více peněz, když se budete řídit jejich radami, místo abyste proti nim bojovali.

Zdraví

Dnešní nebeská konfigurace vám dává více energie, než si umíte představit. Vnitřně se můžete cítit zmatení nebo frustrovaní, zatímco navenek můžete působit zářivě a rozzářeně. Nedovolte, aby to, co dělají nebo říkají ostatní, ovlivnilo vaše rozhodnutí, pokud jde o vaše zdraví. Řiďte se vlastní vnitřní mírou, pokud jde o to, co jíte a kolik případně přijímáte alkoholu. Nikdo jiný než vy přesně neví, jaké to je být ve svém těle.

Přečtěte si také