Denní horoskop VAH na 30. 12. 2022

Váhy 30. 12. 2022

Po přílivu energie v posledních dnech můžete dnes, Váhy, pociťovat silné zklamání. Ne každý den může být naplněn dobrodružstvím a vzrušením. Prozatím se musíte věnovat pouze rutinním záležitostem, které jsou vedlejším produktem života na Zemi. Mějte však na paměti, že se blíží mnoho víkendů, a při správném plánování můžete do svého života vrátit vzrušení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální energie činí určité záležitosti mezi vámi a vaším partnerem poněkud nejasnými. Ačkoli byste tyto záležitosti rádi vyřešili dříve, než se vám vymknou z rukou a stanou se příliš komplikovanými a abstraktními, právě teď to není možné. Zdá se, že do situací vstupují další faktory, které zmatek ještě zhoršují. Prozatím nedělejte nic. Zachovejte si odstup a nadhled; situace se postupně zlepší.

Práce

To, že si nejste jisti budoucností, neznamená, že se jí musíte bát. Nerozhodnost ohledně dalšího postupu vás může ochromit již dnes. Nezapomeňte jednat z víry a ne ze strachu. Tímto způsobem budete vedeni po cestě k úspěchu.

Peníze

Máte podpůrný aspekt, který prospívá vaší zvědavosti v peněžních otázkách. Váš sektor romantiky, dětí a rodiny je zvýrazněn. Ujistěte se, že neutrácíte příliš mnoho, abyste získali nebo si udrželi něčí lásku. Zůstanete-li v rámci rozpočtu, může se ve skutečnosti více projevit vaše skutečná milující povaha. Důraz na cestování, duchovno a učení ukazuje, že životní lekce jsou stejně důležité jako majetek.

Zdraví

V dnešní době se klade velký důraz na stravu  klíčový je výběr nejčerstvějších dostupných potravin a příprava různých zdravých jídel tak, aby byly pokryty všechny nutriční potřeby. Další důležitou součástí stravy je jíst pomalu a jídlo pečlivě žvýkat. Kromě toho, že se vyhneme riziku zadušení, nám dobře rozžvýkané jídlo pomáhá vyhnout se nadměrnému zatěžování našich trávicích žláz. Mnoho lidí, kteří jídlo hltají, své žlázy příliš zatěžují a zjišťují, že i po jídle zůstávají hladoví.

Přečtěte si také