Denní horoskop VAH na 30. 4. 2022

Váhy 30. 4. 2022

Váhy, máte tvůrčí duši a ta dnes pracuje přesčas. Nedokážete zastavit nejrůznější nápady. I když jste nikdy nepsali beletrii, dnes budete mít mnoho chytrých nápadů na příběhy a scénáře. Zaznamenejte si je, protože ve vaší hlavě pravděpodobně dlouho nezůstanou. Vraťte se k nim později, až budete mít trochu času zachytit jejich podstatu úplněji.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní postavení nebeských těles ztěžuje pěknou diskusi, protože v éteru koluje příliš mnoho surové síly, která slídí kolem vašich sloves a dělá díry do vašich souhlásek. Soukromí se stává nemožným, protože se zdá, že váš milostný zájem je dokonce schopen číst vaše myšlenky. Stojíte před obviněním, pokud nedokážete vrátit tolik, kolik dostanete. Nestyďte se, prostě se ozvěte!

Práce

Buďte otevřeni dobré a srdečné debatě. Ať už jste v práci, nebo ne, dobrá, upřímná a živá diskuse o vaší současné situaci vám pomůže vnést do věcí obrovské světlo. Nebojte se postavit se k obtížným otázkám čelem.

Peníze

Tento týden máte základ, na kterém můžete vybudovat další zabezpečení. Aktivita ve vašem domě dluhů vám usnadní splácení kreditních karet a úvěrových linek. Nyní jste schopni vydělat více peněz a rozdělit je podle svého uvážení.

Zdraví

Ne každý den má být převratný. Možná se přistihnete, že toužíte po nějakém pocitu, který právě teď není. Zhluboka dýchejte, uvolněte se a berte v úvahu příliv a odliv toho všeho. Udělejte něco dobrého pro své zdraví v rámci přípravy na nadcházející vzrušující časy! Pijte vodu, plánujte si jídlo dopředu, vyjděte ven a trochu si zacvičte. Nezoufejte, dobré časy jsou hned za rohem!

Přečtěte si také