Denní horoskop VAH na 31. 3. 2023

Váhy 31. 3. 2023

Váhy, nenechte se dnes příliš unést emocionální stránkou života. Udržujte věci v lehkém duchu a udržujte je v pohybu. Valící se kámen nesbírá mech. Bohužel na vás teď může vyrůstat docela dost toho zeleného. Vstaňte a dejte se do pohybu. Jediná malá námaha vás pošle do běhu. Neváhejte. Jste připraveni se do toho pustit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná sami sebe překvapíte, jak se do toho ponoříte a jste skutečně připraveni bojovat, abyste dostali osobu, která si získala vaše srdce. Dnešní astrální konfigurace znamená, že máte k dispozici ještě větší sílu. Jste tak uchváceni, že uděláte téměř cokoli, abyste si zajistili první rande a mnoho dalších po něm.

Práce

Bojíte se říct svůj názor, protože instinktivně víte, že ostatní lidé nebudou souhlasit s tím, čemu věříte. To není dobrý důvod k tomu, abyste se uzavřeli do sebe. Je důležité, abyste své názory vyjadřovali bez ohledu na to, co si myslí ostatní.

Peníze

Nyní se nacházíte ve fázi nové definice. Lidé si možná zvykli, že v jejich životě hrajete určitý typ role, což pro váš finanční život nebylo nejlepší. Na tom nezáleží. Jste krásnější a magnetičtější. Možná zjistíte, že čím více jste vidět a slyšet, tím více můžete uspokojit své finanční potřeby.

Zdraví

Mluvit pravdu je krása života a vztahů, jinak je veškerá krása prázdná a život se stává pouhou šarádou. Pokud cítíte tah některých pohřbených pravd, je moudré je přijmout a věnovat se tomu, abyste se stali celistvými. Pokud cítíte, že potřebujete více spánku, abyste se připravili na změny, které cítíte, že se chystají, mějte odvahu říci ne nezdravému jídlu a jděte spát tak brzy, jak uznáte za vhodné. Žádné výmluvy!

Přečtěte si také