Denní horoskop VAH na 31. 5. 2022

Váhy 31. 5. 2022

Váhy, lidé se dnes zdají být úzkostliví, pokud jde o váš způsob jednání. Ať se snažíte sebevíc, zdá se, že autoritám se nezavděčíte. Vy, jeden z největších světových umělců útěku, byste si měli vybrat tuto příležitost k tomu, abyste se vypařili. Pokud je však v sázce finanční zdraví vašeho domova, bylo by lepší zůstat a čelit hudbě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Život je od toho, abyste ho žili, a vy toho dnes můžete díky současnému astrálnímu uspořádání hodně udělat. Pokud jste se přistihli, že odoláváte nutkání říct milované osobě, co přesně cítíte, pak zjistíte, že dnes to naopak chcete vykřičet ze střech a dát to všem najevo. Vaše neochota svěřit se zmizí v silném přílivu hlubokých emocí.

Práce

Jste těhotná myšlenkou. Něco ve vás roste. Jste v počáteční fázi něčeho velmi významného - a velmi vzrušujícího. Uvědomte si, že ostatní lidé budou bojovat za to, aby se váš sen neprojevil. Buďte silní.

Peníze

Tyto aspekty jsou skvělé nejen pro energii a vyřizování záležitostí, ale také pro fyzické aktivity, jako je cvičení. Pokud jste chtěli více chodit ven nebo začít cvičit jógu, tento týden je tím pravým začátkem. Je také skvělý pro sublimaci energie do změny vaší finanční situace k lepšímu. Začněte s vážným plánem splácení dluhů.

Zdraví

Dnes byste se mohli cítit společensky, což je pozitivní posun oproti těm dnům, kdy jste byli rozporuplní. Ujistěte se, že to, co si zvete do svého života, je skutečně to, co si chcete ponechat. Stále je zde tendence být mimořádně citlivý a za některými rohy čekají velká překvapení. Postupujte opatrně! Případnou nepředvídatelnost můžete zmírnit zvýšením příjmu potravin bohatých na jód: mimo jiné mořských řas a okurek. Možná je dnešní večer tím pravým, kdy si můžete dopřát své oblíbené sushi!

Přečtěte si také