Denní horoskop VAH na 4. 10. 2022

Váhy 4. 10. 2022

Zpočátku vás může zarazit něčí agresivní přístup k lidem a situacím, ale pak možná pochopíte, že se od něj můžete něco důležitého naučit. Prostudujte si tento způsob jednání a uvědomte si, že pokud chcete být úspěšní, musíte si tento asertivní způsob jednání osvojit více. To platí zejména v záležitostech lásky a romantiky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Takže jste udělali chybu! Z člověka, kterého jste tak dlouho milovali, se vyklubal kříženec sbírky starých encyklopedií a příliš závislého křečka. Jak jste to mohli vědět? Energie dne naznačuje, že je načase, abyste se vzpamatovali. Nyní víte, kde jsou vaše hranice, tak si je ujasněte a držte se jich.

Práce

Prezentace je vším - zejména dnes. Osoba s nejlepším nápadem nemusí být nutně vítězem. Zcela jistě se jím stane ten, kdo svůj nápad představí nejvýmluvněji a nejsrozumitelněji. Buďte kreativní v přístupu k ostatním.

Peníze

Nikdy nedovolte, aby se o vás říkalo, že neumíte zacházet s penězi. V minulosti to mohla být klidně voda, jak vám proklouzly mezi prsty. Nyní jste se však stali disciplinovanějšími, pokud jde o způsob, jakým vyděláváte a utrácíte. Možná budete chtít rozšířit svůj pohled na investování. Podívejte se na investování peněz do společností, které se zvedají, aby uspokojily jedinečné potřeby současné doby.

Zdraví

Aerobní cvičení podporuje vaši tvůrčí povahu. Aktivity jako běh, plavání a jóga posilují vaše plíce a posilují rtuťové šťávy, které jsou vaší životní silou. Dát si to, co potřebujete, se může stát předmětem debaty, pokud dovolíte, aby vaše strava a cvičební režim zůstaly neplánované. Vaše mysl zahájí diskusi se svým "zlým dvojčetem" o tom, co skutečně potřebujete - může znít takto: "Čokoládové sušenky? Běhání? Čokoládové sušenky? Běhání?" Udělejte si rozvrh a držte se ho.

Přečtěte si také