Denní horoskop VAH na 4. 5. 2023

Váhy 4. 5. 2023

Pocit, že vás někdo přijde navštívit, vás může provázet po celý den, Váhy. Vaše intuice je pravděpodobně správná, až na jednu věc – pravděpodobně jde o více než jednu osobu. Někteří přátelé mohou mít dobré zprávy, o které se chtějí co nejdříve podělit. Udělejte si doma pořádek a předstírejte překvapení, až přijdou ke dveřím. Přejeme vám příjemný večer!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Stačí, když do svých vztahů s druhým člověkem vnesete trochu více vřelosti, abyste si byli mnohem bližší a mohli si být navzájem důvěrnější. Dnešní planetární tranzit vás vybízí k tomu, abyste udělali krok navíc. Nepřemýšlejte o tom, jak by měl ideální milostný vztah vypadat; prostě se do něj ponořte a učte se ze společných zkušeností. Pokud se vám to podaří, budete z toho mít obrovský prospěch.

Práce

Dnes můžete být zaneprázdněni řízením několika projektů. Budete pracovat s více úkoly, telefony, faxy a e-maily. Jen si nezapomeňte překontrolovat všechny důležité dokumenty. Pokud musíte vypočítat nějaké údaje nebo vystavit zprávu, mohlo by se snadno stát, že něco přehlédnete.

Peníze

Tento týden se bude týkat vašich vztahů a budete mnohem více mluvit o tom, co potřebujete. Nyní se k tomu odhodláte tím, že dáte jasně a nahlas najevo své cíle. Měníte lidi, se kterými se stýkáte, a oni mění vás v dobrém slova smyslu. Vyděláte více peněz, když se budete řídit jejich radami, místo abyste proti nim bojovali.

Zdraví

Dnešní aspekty vás na chvíli udrží v pocitu zranitelnosti. Tato zranitelnost se promítá do potřeby fyzicky projevit to, co cítíte uvnitř. Budou dny, kdy náročný běh nebo boxerský trénink pozitivně uvolní vaši energii. Jindy vám jóga a dlouhá horká koupel pomohou najít vnitřní rovnováhu. V každém případě věnujete pozornost svému tělu, a to je důležité.

Přečtěte si také