Denní horoskop VAH na 5. 2. 2023

Váhy 5. 2. 2023

Váhy, dnes si možná budete chtít jít svou vlastní cestou bez ohledu na to, co chce někdo jiný. Vaše nezávislost je pro vás velmi důležitá. Abyste se však vyhnuli vážným konfliktům, může být nutný kompromis. Zvažte rozdělení dne tak, abyste vyhověli přáním svých blízkých a měli čas pro sebe. Pokud se vám nedaří přimět ostatní, aby pochopili, proč chcete být sami, může to být nejlepší řešení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Uděláte nejlépe, když se nebudete urážet kvůli tomu, co vám dnes partner (současný nebo budoucí) nechtěně řekne, i když se budete cítit zraněni. Existuje totiž možnost, že by se to mohlo vyhrotit nad rámec původního problému a přerůst v něco víc než pouhou neshodu. Pokud se máte opravdu rádi, nechte to být a nic se nestane.

Práce

Důležitý rozhovor s někým dnes pravděpodobně nebude příliš jasný. Vše, co řeknete, bude zřejmě špatně interpretováno. Neuzavírejte žádné formální dohody, aniž byste si něco nechali napsat. Jinak se později dostanete do problémů.

Peníze

V hlavě se vám nepochybně honí nové nápady, jak tento týden vydělat peníze. Přemýšleli jste ale někdy o tom, že byste své podnikání rozšířili do celého světa? To je tento týden podporováno ve velké míře, stejně jako navazování nových vztahů, které vám mohou usnadnit finanční pokrok v průběhu let. To může znamenat finanční poradce, šéfy, kolegy a mentory. Nebesa se vám otevřou, pokud si na jejich rozvoj uděláte čas.

Zdraví

Komunikace je jedním z hlavních principů dobrého zdraví  jsme zodpovědní za zpracování fyzické a emocionální energie, se kterou přicházíme do styku. Často můžeme řešit obojí najednou. Dlouhé běhy nám dávají čas zaměřit se na konkrétní problémy a najít jejich řešení. Lekce jógy nám pomáhají soustředit se a nahlédnout do svého nitra, abychom našli trpělivost, když jsme si mysleli, že nám dojde. Snažte se cvičit s vědomím, že vaše srdce musí být zdravé, aby mohlo mluvit svou pravdu.

Přečtěte si také