Denní horoskop VAH na 5. 3. 2023

Váhy 5. 3. 2023

Váhy, dnes si možná budete pohrávat s myšlenkou na rekonstrukci svého domova, možná pro své potěšení, ale především proto, abyste zvýšili jeho hodnotu. Na pořadu dne by mohla být výzdoba, úprava terénu nebo obojí. Nabízí se řada možností a vy pravděpodobně strávíte hodně času tím, že každou z nich pořádně zvážíte. Nakonec si pravděpodobně vyberete tu nejkrásnější.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská atmosféra znamená, že možná budete muset zapomenout na okamžitý projev náklonnosti od někoho, o kom si myslíte, že je naprosto úžasný, a spokojit se se zasazením několika dobře vybraných semínek do budoucna. To neznamená, že k tomu nedojde, jen se to možná ještě nestane. Do té doby musíte nějakým způsobem zůstat v kontaktu.

Práce

Záblesky kreativity, které se vám dostanou, pro vás budou velmi důležité. Rozpoznejte tyto vhledy a jednejte podle nich. Je důležité, abyste tuto část mozku stimulovali, abyste vyvážili veškeré myšlení a zpracování dat, které provádíte s druhou polovinou mozku.

Peníze

V tomto období se zaměřte na to, jak můžete v týmu dosáhnout více než jako jednotlivec. Ve vašem vztahovém sektoru se toho děje tolik, že jste schopni přilákat do nového obchodního podniku partnery, jejichž schopnosti se s vašimi dokonale doplňují. Zároveň se rozšiřují vaše sociální sítě, politický vliv a přístup k vašim nadějím a snům. Manifestujete nyní na vysoké úrovni. Řekněte si o to, co chcete.

Zdraví

Dnes budete mít svou obvyklou neomezenou energii spolu s mimořádným emočním uvědoměním, které vás může příjemně překvapit. Chcete-li tuto soucitnou energii využít, nezapomeňte pít hodně vody a vyhýbejte se zpracovaným potravinám, protože mohou narušit vaši náladu. Skvělým dárkem pro vás bude cvičení jógy nebo meditace. Poslech hlasité hudby, při kterém můžete vstát a tančit, by byl vynikajícím způsobem, jak působit na kombinaci energií, které jsou vám k dispozici.

Přečtěte si také