Denní horoskop VAH na 5. 4. 2023

Váhy 5. 4. 2023

Váhy, dnes se mohou spojit vaše duchovní a profesní cíle, což vám umožní vydělávat si na živobytí, aniž byste museli slevovat ze svých ideálů. Mohou se vám naskytnout nové příležitosti k navázání nových přátelství s lidmi, kteří sdílejí vaše přesvědčení a zájmy. Možná budete nostalgicky vzpomínat na minulost a zároveň s velkým optimismem hledět do budoucnosti. Hodně štěstí!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární konjunkce vám dává mimořádnou sílu v oblasti lásky. Pokud jste přemýšleli, zda na někoho zatlačit, aby se více angažoval, ale neradi byste se projevovali příliš vyzývavě, protože se bojíte odmítnutí, pak si oddechněte. Dnes máte tolik odvahy, že vám může být jedno, jaká bude jejich odpověď. Pokud to nevyjde, na vaše kouzlo řekne ano někdo jiný.

Práce

Možná jste jediný, kdo skutečně rozumí všem stránkám problému. Váš příspěvek je pro lidi, se kterými pracujete, nesmírně cenný. Neschovávejte se v pozadí, zatímco ostatní necháváte zbytečně argumentovat. Přineste své nápady do popředí.

Peníze

V tomto týdnu může vaše citlivá povaha toužit po penězích na jemnější věci v životě, jako je hledání krásy a pravdy. Vaši pozornost však přitahují vaše minulé životy a karma, kde možná budete potřebovat provést nějaké léčení. Mezitím je vaše živobytí mnohem komunikativnější. Čím více toho řeknete, zejména tím správným způsobem, tím více jste schopni vydělat.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává možnost zvážit obě strany problému a rozhodnout se, jaký závěr učinit. Spolupráce planetárních energií připomíná účinky kombinací: strava a cvičení, odpočinek a akce, čas o samotě a čas sdílený s ostatními, kdykoli je to možné. V každém spojení je aspekt přípravy a aspekt realizace. Vnést do svého života tento druh rovnováhy vyžaduje odhodlání, nestane se to náhodou. Meditujte (ať už to pro vás znamená cokoli) a soustřeďte se.

Přečtěte si také