Denní horoskop VAH na 5. 6. 2023

Váhy 5. 6. 2023

Vaše umělecká inspirace je dnes vysoká, Váhy. Sny nebo meditace vám mohou přinést duchovní vhledy a odhalení, na které po probuzení ze snu nebo meditace možná rychle zapomenete. To by mohlo být frustrující. Zkuste si je zapsat, i když si pamatujete jen útržky. Může to pomoci znovu je vynést na povrch. V každém případě si je budete chtít zaznamenat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud máte pocit, že máte hlavu jako vycpanou vatou, může to být způsobeno vlivem současného planetárního uspořádání. Pokud jste si domluvili, že někoho lépe poznáte, snažte se správně si zapamatovat jeho údaje. Dbejte také na to, aby vaše rozhovory byly spíše jemné a plynulé než strohé a přímočaré.

Práce

Nikdo vás dnes nebude brát vážně, pokud nebudete mít k dispozici pevná fakta a konkrétní důkazy, kterými podpoříte svá slova. Pokud máte předvést virtuální prezentaci, ujistěte se, že jste dobře připraveni. Ostatní prohlédnou díry ve vašem plánu.

Peníze

Aspekty jsou skvělé nejen pro energii a vyřizování záležitostí, ale také pro fyzické aktivity, jako je cvičení. Pokud jste chtěli více chodit ven nebo začít cvičit jógu, tento týden je tím pravým začátkem. Je také skvělý pro sublimaci energie do změny vaší finanční situace k lepšímu. Začněte s vážným plánem splácení dluhů.

Zdraví

Dnes budete soucítit s poraženými. Můžete se také cítit natolik citliví, že se vás dotkne nějaké nedorozumění. Posilte své obranné mechanismy ochrannými opatřeními. Přihlaste se na kurz sebeobrany. Podívejte se na bojová umění jako na novou formu cvičení, kterou můžete zařadit do svého repertoáru. Dopřejte si výhodu pití velkého množství vody a občas nahraďte kávu bylinkovým čajem. Doporučuje se echinacea a heřmánek.

Přečtěte si také