Denní horoskop VAH na 5. 7. 2022

Váhy 5. 7. 2022

Váhy, pokud jde o rozhodování, dělejte dnes to, co je pro vás nejlepší. Nemějte pocit, že musíte plnit určité úkoly jen kvůli pocitu viny za minulou situaci. Dělejte věci proto, že je chcete dělat, ne proto, že se cítíte někomu zavázáni. Jediný závazek máte vůči sobě. Pokud je vaší skutečnou touhou někomu pomoci, jděte do toho, ale neobětujte při tom příliš mnoho ze sebe.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná nebeská energie ve vás může vzbudit podezření, ale možná nebudete schopni ukázat prstem na žádnou konkrétní událost, která by vaše rostoucí obavy podpořila. V tomto případě je opravdu třeba vést takový rozhovor, protože pokud budete nadále mlčet a přitom je ze všeho mlčky obviňovat, nic se nevyřeší. Až budete mít k dispozici fakta, můžete alespoň učinit informované rozhodnutí.

Práce

Agresivita vůči ostatním lidem na pracovišti se dnes může stát destruktivní, pokud si nedáte pozor. Pamatujte, že pracujete jako tým. Není třeba soupeřit se svými kolegy v týmu. Jde o to, abyste spolupracovali. Snažte se o spolupráci.

Peníze

Aktivita v oblasti peněz a hodnot v tomto týdnu znamená, že je třeba vyjasnit a vyřešit něco z minulosti, abyste se mohli znovu posunout vpřed. K tomu se přidávají ingredience pro zajímavou peněžní budoucnost.

Zdraví

Narodili jsme se, abychom doufali a snili. Abychom tyto krásné vlastnosti podpořili, máme za úkol pečovat o své tělo a naslouchat sami sobě. Pravidelný pohybový režim vám dává duchapřítomnost, abyste mohli vymyslet svůj další životní krok. Množství a kvalita odpočinku, který si dopřejete, je přímo úměrná vaší schopnosti poznat a získat to, co chcete. Když tyto otázky berete vážně, žijete podle svých nejlepších schopností.

Přečtěte si také