Denní horoskop VAH na 5. 8. 2022

Váhy 5. 8. 2022

Váhy, dnes vás může trápit nerozhodnost. Dávejte si pozor, abyste se něčemu nevyhýbali jen proto, že nevíte, kudy kam. Abyste se zbavili svého neklidu, měli byste uvažovat o krátkém výletu. Cestování zcela jistě pomůže zmírnit veškeré obavy z určité situace. Odpověď, kterou hledáte, přijde snadno.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nikdo nemá rád, když mu někdo říká, co má dělat, ani když je ignorován. Dnešní astrální konjunkce naznačuje, že ve svém současném partnerském vztahu potřebujete najít rovnováhu mezi hledáním chyb a skutečným viděním pravdy o něčem, co může potřebovat nápravu. Pokud to budete dělat od srdce, posunete se vpřed velmi pozitivním způsobem. Oběma se vám otevře nová oblast radosti.

Práce

Rozhovory o práci přerostou v hrozné hádky, které se mohou vymknout kontrole. Druhým extrémem je, že lidé mohou mlčet a zatajovat cenné informace, o kterých vědí, že je potřebujete. Obojí je škodlivé.

Peníze

Tento týden se projeví aspekty ovlivňující vaši kariéru a autoritu. Je možné, že vás v poslední době podrazila bezohledná osoba v práci nebo jste museli odložit projekt, zatímco jste řešili problémy s komunikací a technologiemi. V příštích několika týdnech přemýšlejte o tom, jak položit základy pro budoucí dohody. Vesmír vám ukáže, jak na to.

Zdraví

Nyní je tu planetární konfigurace, která vás může donutit podívat se na celý svůj přístup k fyzickému zdraví a říct si „No tak, pojďme to zlepšit!“. Jedním z malých kroků, které je pro vás důležité udělat, je vážně se podívat na držení těla, zejména když sedíte u stolu. To vám může pomoci vyhnout se bolestem zad a ramen.

Přečtěte si také