Denní horoskop VAH na 6. 3. 2023

Váhy 6. 3. 2023

Váhy, dnes večer můžete mít intenzivní sny a vize, které mohou být téměř prorocké. Tyto předtuchy mohou být osobní, ale mohou se týkat i světovějších událostí, například politických událostí nebo něčeho ze života celebrit, které obdivujete. To, co vycítíte, by mělo být pozitivní, takže s tím nejsou spojena žádná varování. Zapište si je, abyste si je mohli později ověřit. Možná budete překvapeni!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den je vhodný pro získání správné perspektivy předtím, než se pustíte do nového vztahu nebo provedete zásadní změny v tom stávajícím. Současný planetární aspekt znamená, že se určitě budete chtít pozastavit, než otevřete jakékoli nové dveře. Jen si uvědomte, že až budete mít hřejivý pocit u srdce, učiníte správné rozhodnutí.

Práce

Někdo se vám snaží něco vysvětlit, ale zdá se, jako by mluvil jiným jazykem. Jděte dál. Pracujte s lidmi a vysvětleními, kterým rozumíte, místo abyste se snažili rozluštit to, co je zcela nejasné.

Peníze

V tomto období se zaměřte na to, jak můžete v týmu dosáhnout více než jako jednotlivec. Ve vašem vztahovém sektoru se toho děje tolik, že jste schopni přilákat do nového obchodního podniku partnery, jejichž schopnosti se s vašimi dokonale doplňují. Zároveň se rozšiřují vaše sociální sítě, politický vliv a přístup k vašim nadějím a snům. Manifestujete nyní na vysoké úrovni. Řekněte si o to, co chcete.

Zdraví

Když jsou planety v harmonii, můžete očekávat, že se budete cítit psychicky v souladu s tím, co je pro vás nejdůležitější. Můžete vycítit, jak důležité je pro vás cvičení před čímkoli jiným. Když si vybijete přebytečnou energii například v posilovně nebo při náročném cvičení jógy, je pravděpodobnější, že ve společnosti přátel budete říkat to, co si myslíte, a myslet to vážně. Věnujte pozornost své vnitřní moudrosti.

Přečtěte si také