Denní horoskop VAH na 7. 4. 2022

Váhy 7. 4. 2022

Váhy, přidejte do svého dne trochu jiskry. Dejte se do pohybu. Může se zdát, že ve vzduchu visí velké očekávání, ale nepředbíhejte. Užijte si den, který vám byl dán, a ujistěte se, že každou minutu využijete naplno. Malé nepříjemnosti se mohou změnit ve velké bolesti hlavy, pokud si neudržíte poctivou mysl a neutrální postoj.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace může znamenat, že vás jedno dnešní setkání nejen překvapí, ale také zásadně ovlivní vaše myšlení a pohled na svět. Právě když jste si mysleli, že jste našli klidný způsob života, zjistíte, že jste místo toho byli samolibí. Tato osoba se může stát milostným zájmem nebo velmi dobrým přítelem, ale její vliv ve vás zůstane navždy.

Práce

Až dnes večer zapadne slunce, spočítejte si, kolik věcí jste stihli, a poplácejte se po zádech, místo abyste mysleli na to, co všechno ještě musíte udělat. Pogratulujte si k tomu, co jste dokázali. Zasloužíte si být odměněni.

Peníze

V tomto týdnu může vaše citlivá povaha toužit po penězích na jemnější věci v životě, jako je hledání krásy a pravdy. Vaši pozornost však přitahují vaše minulé životy a karma, kde možná budete potřebovat provést nějaké léčení. Mezitím je vaše živobytí mnohem komunikativnější. Čím více toho řeknete, zejména tím správným způsobem, tím více jste schopni vydělat.

Zdraví

Při zavádění změn se vždy objeví určitý odpor. Cesta řeky se nezmění bez několika soubojů. Jedná se o přirozený proces: nechte část svého já, která nechce změnit nějaký zvyk, nebo část svého já, která se nechce otevřít a být odhalena, aby se vyjádřila, a to naplno a úplně. Pak se sami sebe zeptejte: Kdo je tady šéf? Nějaké rozhodnutí musí být učiněno, aby nějaký proces stál za to. Při přemýšlení o této otázce je dobré se procházet.

Přečtěte si také