Denní horoskop VAH na 7. 5. 2022

Váhy 7. 5. 2022

Váhy, máte mnoho talentů. Dnešní astrální energie naznačuje, že vaše schopnosti budou odměněny. Gratulujeme! Na dosažení svých cílů jste jistě dlouho a tvrdě pracovali. Proč si neudělat plány na oslavu? Zavolejte přátelům nebo svému partnerovi a uspořádejte improvizované setkání. Můžete se sejít v místním bistru a opájet se šťastnou energií úspěchu. První runda drinků je na vás!

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vašem milostném životě je patrné skutečné a velmi hmatatelné teplo, zejména díky dnešní nebeské atmosféře. Zjistíte, že se postupně sbližujete s osobou, s níž jste nedávno začali chodit, a do konce večera byste se skutečně mohli výrazně sblížit. Vyjádřete se upřímně a poctivě, a vše bude v pořádku. Budete se těšit ze vzájemného poznávání.

Práce

Vaše myšlení je jasné a přímočaré. Nyní je čas na sepsání dopisu šéfovi nebo kolegovi. Během pracovního týdne pro vás možná nebylo tak snadné vyjádřit své myšlenky slovy, ale právě teď vše plyne hladce.

Peníze

Tento týden se bude týkat vašich vztahů a budete mnohem více mluvit o tom, co potřebujete. Nyní se k tomu odhodláte tím, že dáte jasně a nahlas najevo své cíle. Měníte lidi, se kterými se stýkáte, a oni mění vás v dobrém slova smyslu. Vyděláte více peněz, když se budete řídit jejich radami, místo abyste proti nim bojovali.

Zdraví

Pravděpodobně budete frustrováni všemi chybami, které se dějí v důsledku nebeské atmosféry, která dnes panuje. Je to skvělá příležitost k tomu, abyste poznali sami sebe a to, jak na frustraci reagujete. Jednou z věcí, které si můžete všimnout, je, jak vás jídlo, které jíte, za okolností frustrace podporuje nebo sabotuje. Zkuste snížit příjem cukru a zvýšit příjem syrového ovoce a zeleniny. Mezitím pijte hodně vody. Díky zdravé stravě se to, co vás kdysi frustrovalo, může stát pouze zábavným.

Přečtěte si také