Denní horoskop VAH na 7. 7. 2022

Váhy 7. 7. 2022

Váhy, nečekejte, až se někdo jiný ujme vedení. Převezměte vedení. Dělejte to, o čem víte, že je správné, i když s vámi někdo jiný možná nebude souhlasit. Vy víte, co je pro vás a danou situaci nejlepší. Buďte stejně silní a odvážní jako kdokoli jiný. Máte plné právo vyjádřit svůj názor. Jednejte podle toho, čemu věříte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Není dobré skrývat své skutečné pocity za masku lhostejnosti nebo dokonce cynismu. Současná nebeská energie vás vybízí k tomu, abyste se zamysleli nad tím, co skutečně potřebujete říct a jak to řeknete. Pokud se budete snažit určité aspekty pravdy zamaskovat, nemusíte dosáhnout stejných výsledků, jako když to řeknete tak, jak to je.

Práce

Dnes se nacházíte v nestabilní situaci. Je ve vás spousta nahromaděné energie. Zbavte se jí tím, že se vydáte na dlouhou procházku nebo si zaběhnete, místo abyste ji přenášeli do práce a byli frustrovaní a netrpěliví vůči lidem, se kterými pracujete.

Peníze

Aktivita v oblasti peněz a hodnot v tomto týdnu znamená, že je třeba vyjasnit a vyřešit něco z minulosti, abyste se mohli znovu posunout vpřed. K tomu se přidávají ingredience pro zajímavou peněžní budoucnost.

Zdraví

V těchto dnech se kolem nás točí spousta energie, ale máte výhodu uzemněné energie, pokud se rozhodnete ji využít („využijte ji, nebo ji ztratíte“ rozhodně platí!). Možná byste měli zvýšit příjem vody a snížit příjem kofeinu a sycených látek. Vyhýbejte se těžkým jídlům a udržujte si přirozenou energii konzumací domácích polévek a salátů připravených z čerstvé sezónní zeleniny. Tyto drobné snahy mohou mít maximální účinek.

Přečtěte si také