Denní horoskop VAH na 8. 2. 2023

Váhy 8. 2. 2023

Je to skvělý den pro realizaci některých vašich nápadů, Váhy. Odvaha, kterou potřebujete k tomu, abyste se pustili do práce, je vám díky planetárním aspektům tohoto dne k dispozici. Stačí ji jen využít. Pokud nemáte v myšlenkách jasno, sedněte si a své nápady sepište. Zaznamenejte si kroky, které musíte podniknout, abyste věci uvedli do pohybu, a pak se do toho pusťte. Nedovolte, aby vás strach nebo nejistota brzdily!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie tohoto dne vás vybízí k tomu, abyste svedli svou současnou oblíbenou osobu prostřednictvím síly konverzace. Vždy máte co říct, ale možná uděláte lépe, když budete trochu tajemnější a nebudete toho ze sebe dávat tolik najednou. Dělejte to pomalu a lákavě, jako když se rozvíjí růže. Ostatní k vám budou přitahováni a budou vás chtít dále poznávat.

Práce

Nebojte se přijímat důležitá rozhodnutí, i když nemusíte nutně sedět v křesle výkonného ředitele. Váš úsudek je zdravý a lidé kolem vás vás mají rádi a respektují vás. Využijte toho ve svůj prospěch a budete odměněni.

Peníze

Aspekty aktivují váš peněžní sektor a hodnoty. Děje se tam toho tolik, že si možná budete muset vyhradit nějaký čas na uspořádání svých financí nebo na odpovědi na telefonáty mnoha nápadníků. Zatímco třídíte nové pracovní nabídky a možnosti přivýdělku bokem, nezapomínejte na plánování své kariéry. Samozřejmě pracujete pro výplatu. Ale jaké další odměny můžete ze své práce získat?

Zdraví

Po několik dní působí nepříznivý aspekt. Pozor byste si měli dávat na svůj sklon mluvit dříve, než to promyslíte. Místo toho, abyste rozmazávali, co si myslíte, a očekávali, že se to vyřeší, jděte raději se svými frustracemi do posilovny nebo si jděte zaběhat, zaplavat či zajezdit na kole. Naučte se hledat uspokojení v poznání vlastních pocitů, aniž byste je nutně museli vyjadřovat druhé osobě. Zkuste to po dobu jednoho týdne a výsledky vás potěší.

Přečtěte si také