Denní horoskop VAH na 8. 3. 2023

Váhy 8. 3. 2023

Váhy, není dobrý nápad svádět své problémy na druhé. Jediný, koho můžete skutečně obviňovat, jste vy sami. Zjistíte, že vaše mysl je dnes aktivní a že by vás mohla posílat dokola, pokud se vědomě nesnažíte ji zpomalit a přivést na správnou cestu. Zabývejte se fakty situace namísto emocí, které z ní mohou vyplynout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vaše fantazie mohou hrát důležitou roli ve vašem vztahu s astrálními konfiguracemi dne. Mohly by vám pomoci uvědomit si, o kolik zábavy jste přišli, a představit si mnoho dalších vzrušujících scénářů, které byste si mohli v budoucnu užít. Vyplatí se věnovat více pozornosti řece snů, která teče pod povrchem vašeho života, protože to jistě pomůže vašemu partnerovi (současnému nebo budoucímu) v časech, které vás čekají.

Práce

Někteří lidé neumějí žertovat a zvláště dnes. Buďte k lidem upřímní a dívejte se jim do očí. Respekt těch, které se snažíte obelhat, si nezískáte na žádné úrovni. V této době udržujte komunikaci na rovině.

Peníze

Vesmír po vás žádá, abyste věnovali více času rozvoji svých nejbližších vztahů, abyste z toho měli osobní i finanční prospěch. Udělat si více času na ty, kteří by vám mohli pomoci dosáhnout vašich cílů, není jen rozumné. Je to také nezbytné pro dosažení vašich cílů. Jednáte o lepším postavení a přicházíte ve velkém stylu.

Zdraví

Dnešní astrální energie ve vás zanechává pocit života a otevřenosti novým věcem. Nejlepším doplňkem těchto emočních energií je strava, která snadno zpracovává a protahuje vaše tělo. Lehká jídla, jako jsou polévky, saláty a ryby, mohou být velmi uspokojující pro celé tělo. Nezapomeňte jíst pomalu, abyste z jídla měli maximální užitek. Doporučuje se cvičení v dopoledních hodinách. Pijte hodně vody, nejlépe o pokojové teplotě.

Přečtěte si také