Denní horoskop VAH na 8. 5. 2022

Váhy 8. 5. 2022

Váhy, máte přesvědčivou povahu. Dejte si pozor, abyste dnes nepůsobili příliš silně. Možná se pokusíte získat podporu pro nějakou svou oblíbenou věc. V každém případě ji šiřte dál, ale nechte ostatní, ať přijdou za vámi, pokud je to zajímá. Máte tendenci lidem vtloukat do hlavy, že dělají správnou věc. Na nikoho netlačte. Pokud pomůže jen pár lidí, alespoň budou skutečně odhodlaní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Při dnešní nebeské atmosféře nebudete mít jinou možnost, než se rozhodnout pro určitou neodolatelnou osobu. Prostě nemůžete čekat, až se k vám přiblíží, což je způsob, jakým obvykle postupujete. Opravdu musíte dát najevo, že máte zájem, a to nejen jednou, ale při více příležitostech a různými způsoby. Brzy jim to dojde.

Práce

Nechte svou mysl volně plynout. Nezasekávejte se ve vyjetých kolejích. Právě teď máte možnost velmi rozšířit své postavení, pokud použijete svou představivost a budete přemýšlet nestandardně. Využívejte dnes svou mysl kreativně, ať už jste v práci, nebo ne.

Peníze

Tento týden se bude týkat vašich vztahů a budete mnohem více mluvit o tom, co potřebujete. Nyní se k tomu odhodláte tím, že dáte jasně a nahlas najevo své cíle. Měníte lidi, se kterými se stýkáte, a oni mění vás v dobrém slova smyslu. Vyděláte více peněz, když se budete řídit jejich radami, místo abyste proti nim bojovali.

Zdraví

Díky dnešní nebeské atmosféře budete muset vyvažovat svůj citový život, abyste mohli fungovat i v jiných oblastech svého života. V první řadě se musíte uvolnit. Zhluboka dýchejte a nechte na sebe působit léčivou energii, která je vlastní cílevědomému dýchání. Pak se podívejte, co potenciálně ohrožuje váš celkový pocit pohody. Už jen to, že si najdete čas na to, abyste si všimli svých pocitů, často umožní, aby se nad vámi usadila rovnováha.

Přečtěte si také