Denní horoskop VAH na 9. 2. 2023

Váhy 9. 2. 2023

Dnes byste se měli cítit energičtěji, nadšeněji a motivovaněji než po dlouhé době, Váhy. Díky nedávným úspěchům a podpoře svých nejbližších se cítíte velmi optimisticky, pokud jde o vaši budoucnost. Díky tomu jsou vaše intelektuální a tvůrčí schopnosti více než dostatečně inspirované k tomu, abyste se posunuli vpřed. Jedinou nevýhodou je, že se k vám může hrnout tolik nápadů, že si mezi nimi nebudete umět vybrat. Než se do toho pustíte, každý z nich si důkladně promyslete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná vás dnes přitahuje vše, co je na člověku jiné, jedinečné a originální. Nebude to nic obzvlášť zemitého, co by upoutalo vaši pozornost, ale všechny ty jemné vlastnosti osobnosti a charakteru v kombinaci s neviditelným, ale velmi hmatatelným magnetismem. Budete okouzleni, ale zůstaňte alespoň jednou nohou na zemi.

Práce

Je to pro vás mimořádně příznivé období – je to čas, kdy můžete udělat velký pokrok v čemkoli, na čem právě pracujete. Máte k dispozici nástroje, které potřebujete k dosažení velkého pokroku. V den, jako je dnešní, máte dokonce motivaci je použít!

Peníze

Aspekty aktivují váš peněžní sektor a hodnoty. Děje se tam toho tolik, že si možná budete muset vyhradit nějaký čas na uspořádání svých financí nebo na odpovědi na telefonáty mnoha nápadníků. Zatímco třídíte nové pracovní nabídky a možnosti přivýdělku bokem, nezapomínejte na plánování své kariéry. Samozřejmě pracujete pro výplatu. Ale jaké další odměny můžete ze své práce získat?

Zdraví

Dávejte si pozor na problémy, které se v těchto dnech objevují v okruhu přátel a rodiny. Možná jste otevřeni novým myšlenkám a novým způsobům myšlení, ale nedovolte, aby vás tato otevřenost dostala do problémů. Aspekt dne obvykle vyvolá některé hraniční otázky. Máte právo říci ne, když je nějaká hranice překračována. A vy jste ten, kdo určuje hranice! Cvičte jógu nebo meditaci, abyste zůstali na vrcholu svých zájmů.

Přečtěte si také