Denní horoskop VAH na 9. 3. 2023

Váhy 9. 3. 2023

Dopřejte si něco výjimečného, Váhy, ať už jde o gurmánské jídlo, nové oblečení nebo nejnovější přístroj. Dnes je váš den a neměli byste se o nic ochuzovat. Existuje pozoruhodná synchronicita událostí, která vás dovede přesně na to správné místo ve správný čas. Ve vzduchu je cítit zvláštní vřelost a citlivost, která vaši mysl a emoce uklidní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V tuto dobu je vhodné přijmout pozvání na večírky nebo jiná setkání, která vám mohou být nabídnuta. Dnešní planetární konjunkce naznačuje, že setkání s druhými lidmi budou velmi slibná, a pokud najdete někoho výjimečného, bude jistě velmi jedinečný a fascinující. Mohlo by vám však trvat déle než jen chvíli, než je začnete chápat.

Práce

Chvíli vám potrvá, než se rozjedete. Ráno bude ztrátou času. Budete si přát, abyste zůstali v posteli ještě čtyři hodiny. Možná to taky uděláte. Den pro vás začíná až odpoledne. Dejte si do té doby pauzu.

Peníze

Vesmír po vás žádá, abyste věnovali více času rozvoji svých nejbližších vztahů, abyste z toho měli osobní i finanční prospěch. Udělat si více času na ty, kteří by vám mohli pomoci dosáhnout vašich cílů, není jen rozumné. Je to také nezbytné pro dosažení vašich cílů. Jednáte o lepším postavení a přicházíte ve velkém stylu.

Zdraví

Říct, co si myslíte, se dnes bude zdát mnohem snazší. Vaše emoce mohou vybublat, když to budete nejméně čekat, a možná dokonce vyšlete z úst štiplavé slovo, aniž byste si to uvědomili. Moudří budou dbát na to, aby v těle spalovali energii cvičením a aby si řádně odpočinuli. Když je tělo v kondici, mysl se ubírá předvídatelnější cestou a vztahy s ostatními jsou harmoničtější.

Přečtěte si také