Denní horoskop VAH na 9. 6. 2022

Váhy 9. 6. 2022

Váhy, mohou vás zasáhnout nějaké extrémní okolnosti, které ve vás vyvolají pocit nejistoty ohledně pokračování na vaší cestě. Využijte tento otřes jako připomínku, že nic není pevně dané. Vždy se k vám může připlížit prvek neočekávaného. V hloubi duše jste pravděpodobně tušili, že k této obtížné situaci nakonec musí dojít.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný aspekt ve hře vám dává příležitost vidět někoho blízkého v novém světle. Jediným problémem je, že možná budete muset upravit své dřívější představy o nich, protože ty se nyní ukazují jako iluze. To vás na jednu stranu sbližuje, na druhou stranu však vytváří větší odstup. Díky rozhovoru se opět setkáte na společné půdě.

Práce

Situace v práci se dnes nevyvíjí podle vašich představ, a čím více se budete snažit mít věci pod kontrolou, tím více budete narážet na odpor. Uklidněte se a buďte trpěliví. Pamatujte, že jediná osoba, kterou můžete ovládat, jste vy sami.

Peníze

Aspekty v současné době ovlivňují váš dům peněz a hodnot. Velká novinka se však týká vašeho domu samostatné výdělečné činnosti a skupin. Je čas rozšířit povědomí o tom, co děláte, abyste mohli přivést více zákazníků, vydělat více peněz a dokonce založit plánovaný důchodový účet.

Zdraví

Současný planetární aspekt ve vás může vyvolat pocit, že neexistuje způsob, jak se přiblížit k citům, aniž by došlo k nějakým potížím. Pocity druhých lidí můžete vnímat jako překážky nebo jako něco, s čím je příliš těžké se vypořádat. Vaše vlastní pocity se mohou zdát nedosažitelné nebo zdrcující. Zkuste si najít klidný čas na to, abyste se soustředili a našli své emocionální jádro. Vliv jakéhokoli prvku na vás je silnější, když si ho neuvědomujete, proto se snažte věnovat pozornost tomu, co cítíte, nějakým cvičením.

Přečtěte si také