Denní horoskop VAH na 9. 7. 2022

Váhy 9. 7. 2022

Je čas pustit se do práce, Váhy. V současné době se nemůžete spoléhat pouze na svou přirozenou kreativitu, spontánnost, představivost a originalitu. Abyste dosáhli svých cílů, musíte prokázat jistou dávku pragmatismu a sebekázně. To se vám bude jistě zdát obtížnější, než ve skutečnosti je. Je načase věřit i jiným atributům než své intuici.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný aspekt vám dodává veškerou potřebnou sebedůvěru, abyste mohli vyjádřit své city někomu, koho intenzivně obdivujete. Možná jste přemýšleli, zda by nebylo lepší nechat první slovo na něm, ale čas běží a vy jste možná netrpěliví, abyste se do toho pustili. Rozhovor, který s nimi dnes povedete, by mohl být velmi významný. Budete se cítit radostně!

Práce

Je pravděpodobné, že vás budou frustrovat ostatní lidé, kteří se vám dnes nebudou zdát na výši. Ostatní neprojevují ve své práci takové nasazení a vášeň, jaké často projevujete vy. Buďte k nim trpěliví, místo abyste je odsuzovali.

Peníze

Aktivita ve vašem domě peněz a hodnot v tomto týdnu znamená, že je třeba vyjasnit a vyřešit něco z minulosti, abyste se mohli znovu posunout vpřed. K tomu se přidávají ingredience pro zajímavou peněžní budoucnost. Jste schopni přinést více, když se podíváte do svého domu dluhů nebo peněz jiných lidí.

Zdraví

Tíživou atmosféru, kterou dnešní aspekt iniciuje, může vaše povaha milující potěšení odvrátit, ale není to vždy tak snadné, jak si myslíte! Obecně platí, že je snazší říkat "ano" než "ne", protože je příjemnější vyhovět, než zklamat. Říci "ne" vám však může dát svobodu získat to, co skutečně chcete. Proto není vždy snadné dosáhnout "potěšení". Uvažujte o této výzvě, když stojíte před volbou stravy: jde o "ano", nebo "ne".

Přečtěte si také