Denní horoskop VODNÁŘE na 1. 2. 2023

Vodnář 1. 2. 2023

Vodnáři, dnes si dejte záležet. Nic vás nezastaví. Máte k dispozici obrovskou sílu, tak ji moudře využijte. Můžete toho hodně dokázat a provést ve svém životě mimořádně pozitivní proměny. Vaše fyzická vitalita je obzvlášť silná a váš sexuální život může být obzvlášť aktivní. Ujistěte se, že se s ostatními podělíte o nadšení, které z vás vyzařuje. Nejste jediným žijícím člověkem na této planetě, a tak kolem sebe šiřte trochu té lásky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vztahy dnes mohou projít změnou. Pokud mezi vámi v poslední době došlo ke kritickému bodu, budete s tím muset něco udělat. Pokud se budete snažit udržet partnerský vztah takový, jaký byl v minulosti, pak to s ním může jít ještě více z kopce. Je čas přijmout nový a upřímnější způsob vztahů.

Práce

Vzpomeňte si na šťastnou událost, která se vám přihodila před několika měsíci. Vzpomínáte? Ne? Možná jste na ni zapomněli, protože vyšuměla. Nyní je čas tuto příležitost znovu oživit a přivést ji k životu. Odměna je na dosah ruky.

Peníze

Nacházíte se uprostřed velké životní změny. V minulosti vám mohlo být jedno, jak oslovujete ostatní, pokud jste mohli postupovat po firemním žebříčku. V této době vás vesmír tlačí k diplomatičtější, ale serióznější formě vyjadřování. Aspekty vyzdvihují vaši kreativitu, stejně jako vaši rodinu a bujnost. Peníze přijdou, když jim ukážete, co ve vás je.

Zdraví

Máte skvělou povahu a chcete ze špatné zkušenosti vytěžit maximum  jakmile jste od ní dostatečně daleko! Nic vám nepomůže překonat těžké chvíle více než pravidelné cvičení, které zahrnuje hluboké dýchání. To tříbí tělo i mysl tím, že vytváří proud čerstvě okysličené krve a zlepšuje váš krevní oběh. Jógu už pravděpodobně děláte. Zkuste si najít pro cvičení nejvhodnější denní dobu a udělejte si z něj zdravý návyk.

Přečtěte si také