Denní horoskop VODNÁŘE na 1. 3. 2023

Vodnář 1. 3. 2023

Možná byste si měli zkontrolovat budík, abyste se ujistili, že vás dnes ráno opravdu vzbudil. Dnes budete mít tendenci zůstat v kokonu svého malého světa snů, hluboko ve svých vlastních myšlenkách. Zejména obsedantní myšlenky se budou snažit přehlušit některé naléhavější problémy z minulosti, které je třeba jednou provždy vyřešit. Je čas se probudit!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může se zdát, že nebeská atmosféra vynese na povrch to nejhorší v situaci mezi vámi a milovanou osobou, ale nakonec to může být k lepšímu. Kvůli sérii nedorozumění se oba cítíte oprávněni nadhodit určité otázky, avšak právě díky upřímné a otevřené diskusi o nich najednou prozřete a uvědomíte si, že se není čeho obávat.

Práce

Zdá se, že šéf, pod kterým pracujete, nebere v úvahu všechny perspektivy. Tento krátkozraký pohled na situaci způsobuje vám i vašim spolupracovníkům velké potíže. Přistupujte k nadřízeným jemně, nikoliv obviňujícím způsobem.

Peníze

V práci musíte být mnohem otevřenější a komunikativnější. Ostatní na vás mohou spoléhat, že jim poskytnete informace, které potřebují k výkonu různých funkcí, a proto se ujistěte, že nezanedbáváte e-maily ani zprávy. Vesmír vám dává ještě více důvodů, abyste mluvili od srdce o tom, co potřebujete, a to jak v práci, tak v osobním životě.

Zdraví

Dnes se budete cítit nejlépe, pokud se vám podaří zvýšit tepovou frekvenci. Tento den je vhodný k tomu, abyste se zaměřili na své cvičení, zejména pokud jste ho již delší dobu neprováděli. Pokud cvičení není zrovna slovo ve vašem pracovním slovníku, je na čase se na to podívat. Nemusíte dělat nic náročného  můžete si zkusit usnadnit dobrý návyk několika cviky před spaním. Jezte rozumně, i když máte chuť na extravagantní jídla. Není čas na požitkářství.

Přečtěte si také