Denní horoskop VODNÁŘE na 1. 4. 2023

Vodnář 1. 4. 2023

Vodnáři, dnes si více uvědomte své pocity. Nebuďte tak paranoidní ohledně toho, co si myslí ostatní. Občas si můžete připadat jako v nějakém špionážním filmu, kde hrajete hlavní roli. Lidé kolem vás jsou dalšími hráči ve hře a vy můžete mít pocit, že se jim někdy nedá věřit. Možná pracují pro nepřítele. Je načase tyto myšlenky vypustit z hlavy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pohyb nebeských těles vytváří příležitost k setkání s dalšími lidmi, kteří sdílejí vaše hledání a dobrodružný přístup k životu. Pokud se účastníte akce, kde máte možnost poznat nové lidi, možná budete překvapeni, kolik přátel jste do konce akce získali, a možná dokonce najdete někoho, kdo vás velmi osloví.

Práce

Flexibilnější přístup vám umožní vstoupit do mnoha dveří, které byly dříve zamčené. Naslouchejte druhým a buďte ochotni změnit svůj pohled na věc. Tímto způsobem získáte větší možnosti ve všech oblastech své práce.

Peníze

Možná přemýšlíte o tom, jak dosáhnout svých dávných nadějí a snů. Přátelé, společenské kontakty, politické manévrování a oslovování větších skupin vám pomohou získat náskok a prosadit se jako odborník ve svém oboru. Při rozšiřování svého vlivu v těchto sférách udělejte vše pro zachování společných investic a majetku. V případě potřeby utrácejte za jejich údržbu nebo vylepšování, dokud je nebudete moci rovnou prodat.

Zdraví

Dnešní planetární konfigurace vám může pomoci se zaseknout. Pokud budete naslouchat svému vnitřnímu hlasu, dočkáte se kreativních řešení. Důležité je naučit se spoléhat sami na sebe v tom, co potřebujete. Na některých věcech můžete zapracovat jen vy sami, například na tom, jak o sebe fyzicky pečujete. Pokud jste člověk, který je rád mezi lidmi, přidejte se k nějakému týmu nebo si naplánujte cvičení s kamarádem, pokud je to možné, a dodržujte ho společně.

Přečtěte si také