Denní horoskop VODNÁŘE na 1. 5. 2022

Vodnář 1. 5. 2022

Vodnáři, dnešní den by mohl být plný zpoždění a zmatků v kanceláři. Bylo by dobré, kdybyste zůstali co nejtrpělivější. Zhluboka dýchejte a zachovejte si smysl pro humor. Většinu toho, co se dnes stane, nemůžete ovlivnit. Můžete se klidně nechat unášet proudem a sledovat, kam vás den zavede. Večer si dejte záležet na tom, abyste si odpočinuli v kruhu svých blízkých.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace není vůbec ve vašem stylu. Smutné chvíle patří jiným a vy takový den obecně rádi ignorujete. I když vlastně nemusíte být nešťastní, budete nejspíš chtít přemýšlet o závažných otázkách a možná se pro inspiraci ponoříte do nějakého Descarta. Nebudete však mít chuť líbat a mazlit se se svým miláčkem. Styďte se!

Práce

Váš obvyklý duchaplný, svéhlavý a někdy i drsný a odtažitý přístup nemusí být v příštích týdnech tou nejúčinnější metodou komunikace. Místo toho se musíte vztahovat k emocím lidí. Musíte pochopit, odkud přicházejí.

Peníze

Tento týden máte aspekty, které vás činí magnetičtějšími a ještě jedinečnějšími. Nejtěžší je, že vaše kariérní oblast nyní vyžaduje více pozornosti, abyste mohli svou práci učinit udržitelnou, lukrativní a bezpečnou. Nenechávejte nyní nic náhodě. Budujte to, co chcete vidět.

Zdraví

Chvíli se s něčím smiřujete a pak se sami sebe zeptáte  kde je v té rutině to kouzlo? Udržujte se pod kontrolou tím, že budete ve svém jídelníčku dbát na pestrost. V sezóně je mnoho báječné zeleniny plné výživných látek, ze které lze připravit polévky, nákypy nebo ji přidat do dušených pokrmů. Existují také zdravotní rituály, jako je sauna nebo horké koupele, které vám mohou dodat pocit výjimečnosti. Zůstaňte aktivní při hledání nových zdravých odbytišť, která si můžete vychutnat.

Přečtěte si také