Denní horoskop VODNÁŘE na 1. 6. 2022

Vodnář 1. 6. 2022

Přítel může být nemocný, což vám dělá velké starosti. Jeden z cílů, kterých se snažíte dosáhnout, by se mohl nějakým způsobem zpozdit, což by způsobilo frustraci. Na mysli byste mohli mít také svou finanční situaci. Vodnáři, možná si děláte zbytečné starosti. Situace je zamlžená a nemusí být tak znepokojivá, jak se zdá. Možná jste obdrželi nějaké mylné informace. Ověřte si fakta, než začnete zbláznit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální energie je ideální pro prožití skvělé noci s někým výjimečným. Pokud se rád obléká stejně jako vy, můžete si společně užít spoustu zábavy při výběru toho, co si oblečete a jaké doplňky se k vašemu oblečení hodí. Je to jedna z příležitostí, kdy můžete vypadat a cítit se co nejlépe bez ohledu na to, co se rozhodnete společně podniknout.

Práce

Každý den vám dává novou šanci na nový začátek. Zjistíte, že nový přístup na vaší straně pomáhá napravit obtížný přístup na straně někoho jiného. Zkrátka, malé změny, které provedete sami v sobě, nakonec pomohou všem kolem vás.

Peníze

Čeká vás náročný týden. Možná máte pocit, že jste hnáni určitým směrem – protože tomu tak je. Máte si najít nové pracovní přátele, mentora nebo rozšířit své hledání práce, aby vám v blízké budoucnosti přišlo více peněz. Výsledky se dostaví relativně brzy.

Zdraví

Nejlepším doporučením, které vám v tuto chvíli můžeme dát, je pročistit střevní trakt. Začněte opatrně a napomáhejte tomuto procesu velkým množstvím výplachů (vodou a čerstvě vylisovanými šťávami z ovoce a zeleniny). Vynechejte mléko a vejce a zkuste získat bílkoviny prostřednictvím fazolí a tofu. Je také vhodná doba na omezení příjmu kofeinu. Ve svém těle rychle zaznamenáte neuvěřitelně šťastný rozdíl!

Přečtěte si také