Denní horoskop VODNÁŘE na 1. 7. 2022

Vodnář 1. 7. 2022

Toto období je plné obtíží a vy budete mít tendenci pochybovat sami o sobě, zejména dnes. Začnete přemýšlet o své osobnosti. Vašemu egu hrozí pohmoždění a vy budete mít největší potíže proměnit svůj záměr ve skutečné činy. Vaše přecitlivělost vám brání ve zhmotnění vašich nápadů.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská energie by vám měla zlepšit náladu a pomoci vám získat větší důvěru a jistotu ve své pocity, než tomu bylo po nějakou dobu. Ať už je váš milostný stav jakýkoli, může vám to jen pomoci, abyste měli pocit, že nyní můžete udělat nějaký průlom. Nyní můžete pokračovat s důvěrou a s vědomím, že uspějete. Jděte do toho!

Práce

Svět kolem vás se pohybuje rychleji, než je vám příjemné. Určitě si dnes udělejte čas o samotě, abyste se zklidnili a odpočinuli si od víru energie, který vás obklopuje. Potřebujete duševní pauzu od šílenství.

Peníze

Je to pro vás náročný týden, protože tyto aspekty nejvíce ovlivní váš domácí život a vnitřní pocity. Možná budete přemýšlet o práci z domova nebo jen o využití peněz na zvelebení bytu. Do takového projektu je nyní určitě možné vložit spoustu energie.

Zdraví

Pro tvora, který má rád světlo, představuje dnešní aspekt ve hře řadu možností, jak se trochu zbavit a rozptýlit. Pokud jste měli nedorozumění s těmi, které máte rádi, může to být den, kdy konečně uvidíte úhel pohledu dané osoby. Stejně tak pokud jste se cítili nepochopeni, je tento den vhodný ke sdělení vašich pocitů. Pokud máte milence, možná byste měli nechat rozsvícené světlo, i když byste ho normálně zhasli - trochu se tím pobavte!

Přečtěte si také