Denní horoskop VODNÁŘE na 10. 1. 2023

Vodnář 10. 1. 2023

Vodnáři, dnes se vám může naskytnout příležitost podniknout letecký výlet, možná na cizí náklady. Může se jednat o služební cestu nebo o cestu za vzděláním. Tento den je vhodný k cestování nebo k jeho přípravě. Cesta slibuje vzrušující zážitek, na který budete dlouho vzpomínat. Udělejte, co musíte, abyste vše stihli, a pak se do toho pusťte! Užijte si svůj den.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce vám přinese mnoho štěstí a spokojenosti. Pokud jste se se svým partnerem (současným nebo budoucím) v poslední době cítili poněkud nesví, pak budete dnes oba nadmíru spokojeni s obratem událostí. Nejenže rozkvete váš společenský život, ale v kartách se pro vás může objevit i jedno či dvě další poměrně vítaná překvapení.

Práce

Zachovejte si dnes chladnou hlavu. Lidé ve vašem okolí se vás mohou pokusit zlákat k vyzkoušení nového nápadu nebo k nákupu nového plánu. Nepodléhejte jim. Později byste toho litovali. Nejlépe uděláte, když se budete soustředit na práci, kterou už máte před sebou.

Peníze

Obtížný tranzit by mohl zhatit vaše finanční plány. Chcete co nejrychleji zvětšit to, co máte, ale je lepší počkat do příštího týdne. Uprostřed týdne se napětí zvedne, což může být skvělé pro vydělávání velkého množství peněz. Pracovní podmínky jsou také příznivé, ale váš pracovní život by mohl být v rozporu s vašimi sny.

Zdraví

Jste lidé a potřebujete občas obejmout. Nejde o sex ani o svádění, je to jen hluboké potvrzení toho, že jste dobrý a milující člověk. Pokud se s touto potřebou dokážete ztotožnit, neváhejte a nechte se obejmout od někoho, kdo vás má rád. Vaše emoce mohou být poněkud syrové  můžete zažít slzy nebo smutné pocity i ve chvíli, kdy toto objetí přijímáte. Nechte pocity uvolnit a nezpochybňujte své emoce.

Přečtěte si také