Denní horoskop VODNÁŘE na 10. 3. 2023

Vodnář 10. 3. 2023

Vodnáři, možná bude nutné na poslední chvíli přerušit schůzku s romantickým partnerem. Váš přítel možná neuvede důvod a vy se budete ptát, zda to znamená, že se s vámi ve skutečnosti nechce vidět. Pravděpodobně tomu tak není. Vše nasvědčuje tomu, že váš přítel obdržel nějakou špatnou zprávu a nechtěl vás rozrušit. Vydržte. Váš miláček by se vám měl brzy znovu ozvat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská atmosféra dnes může působit jako velká událost, pokud jde o blízký vztah. Možná na sebe cítíte tlak, abyste se chovali určitým způsobem nebo dělali věci, do kterých se vám ve skutečnosti nechce. Dnes byste se však mohli ocitnout ve vzpurné náladě a odmítnout spolupracovat. Tím se však situace mezi vámi spíše zlepší, než aby se zhoršila.

Práce

Budete mít potíže s autoritami. Ti, kteří jsou výše než vy, budou mít pravděpodobně velmi povýšený přístup. Nesmiřte se s tím. Buďte zdvořilí a chovejte se profesionálně, ale dejte jim najevo, že vás musí respektovat.

Peníze

Na vašem pracovišti dochází ke změnám, které přicházejí shora. Některé z nich jsou rutinní, jiné se zdají být revoluční. Místo toho, abyste se bránili, zkuste se raději nechat unášet proudem převládající energie. Možná zjistíte, že z toho můžete mít osobní prospěch na finanční úrovni. To vám zase umožní přístup k nejrůznějším informacím, které vám mohou pomoci v profesním životě.

Zdraví

Možná se cítíte, jako by vás někdo najednou polil kýblem studené vody  jste vyděšení, scvrklí a více než nespokojení. Co byste dělali, kdyby se tak cítil někdo, koho máte rádi? Zkuste věnovat stejnou péči i sobě a proměňte tyto pocity v pozitivní energii tím, že se pozvete zpět do života. Vydejte se na misi, která vás rozveselí zevnitř. Může to zahrnovat svižnou procházku, zábavný tanec nebo nákupy.

Přečtěte si také