Denní horoskop VODNÁŘE na 10. 4. 2023

Vodnář 10. 4. 2023

Na nečekaných společenských pozváních se můžete setkat s lidmi z léčitelských profesí – lékaři, chirurgy, zdravotními sestrami nebo techniky. Můžete se také setkat s bankéři a investičními poradci. Vezměte si na ně kontakt. Mohou se vám později hodit. Dnes by mohla přijít nějaká finančně výhodná zpráva. Je to vhodná doba pro investování nebo zahájení nového spořicího plánu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární konjunkce s sebou přináší příležitost překonat určitou překážku nebo blok, který vám v minulosti bránil lépe se s někým seznámit. To, co vám mohlo bránit ve sblížení, mohlo spočívat v tom, že dotyčný měl jiný postoj k něčemu, co pro vás bylo důležité. Nyní jste dostatečně velcí na to, abyste viděli, že tento bod je do značné míry nepodstatný.

Práce

Toto odpoledne a večer je vhodné pro společenský život a odpočinek, abyste mohli vypustit z hlavy pracovní záležitosti. Ať už jste přes den v práci, nebo ne, vyhraďte si večerní hodiny pro zábavu s přáteli a/nebo blízkými.

Peníze

Možná zjistíte, že jste na sebe přísnější, než byste měli být. Místo toho, abyste si nedávné zklamání ještě prohlubovali zbytečnou sebekritikou, podívejte se, kde je skutečná vina. Nyní se cítíte více při zemi než kdy jindy, což vám může pomoci při dalších krocích. Bezpečným krokem může být získání finanční podpory přátel, členů rodiny, kolegů a mentorů.

Zdraví

Dnešní tranzit planet vyžaduje, abyste udělali něco, co byste raději nedělali. Tento pocit vás bude provázet ještě několik týdnů, takže si můžete vyhrnout rukávy a pustit se do toho. Vaše pleť může odrážet jakýkoli stres, který v těchto dnech pociťujete. Kromě toho, že se opravdu snažíte mít dostatek spánku a čerstvého vzduchu, existují i další věci, které vám pomohou napětí zmírnit. Pokud se holíte nebo používáte hydratační krém na obličej, přidejte do mýdla nebo krému kapku levandulového oleje, který vaši pleť zklidní.

Přečtěte si také