Denní horoskop VODNÁŘE na 10. 7. 2022

Vodnář 10. 7. 2022

Plány na setkání s blízkým přítelem nebo milostným partnerem mohou ztroskotat na okolnostech, které nemůžete ovlivnit, Vodnáři. Náhlé události by mohly způsobit, že nebudete v kontaktu. Možná se budete muset potýkat se zpožděním, když se budete snažit něco zařídit. Nevzdávejte se - svého cíle dosáhnete, ale jen o něco později, než jste doufali. Přijměte věci tak, jak jsou, a změňte svůj plán. Takové věci se stávají.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace vám dává příležitost najít tolik potřebný zdroj odvahy. Jediným problémem je, že můžete být v pokušení to přehnat. Pokud jste si psali s někým, s kým jste se ještě neměli možnost osobně setkat, ale velmi byste si to přáli, pak mu musíte dát najevo, jak se cítíte. Buďte odvážní, ale ne blázniví!

Práce

Vaše myšlenky jsou správné, ale vaše celkové rozpoložení ve vás vyvolává nejistotu při vyjadřování svých myšlenek ostatním. Váháte s jednáním, protože se uvnitř necítíte příliš sebejistě. Věřte si. Ostatní ji jistě mají.

Peníze

Čeká vás týden plný napětí. Možná budete muset dělat kompromisy více, než byste chtěli. Pokud chcete vydělat více peněz, měli byste se více než na kariéru nebo investiční portfolio zaměřit na svůj domácí život.

Zdraví

Současná planetární konfigurace nám dává šanci, abychom do struktury našich bdělých hodin zapojili fyzické a emocionální potřeby našeho vnitřního dítěte - potřebu být vychováván, potřebu být nakrmen a dobře zaopatřen. Pomáhá nám realizovat v životě to, co chceme. Proto je to příznivá doba pro to, abyste si uvědomili, co vám pomůže cítit se ve svém životě bezpečněji. Zeptejte se sami sebe: Co potřebujete, abyste se cítili dobře?

Přečtěte si také