Denní horoskop VODNÁŘE na 10. 8. 2022

Vodnář 10. 8. 2022

Vodnáři, vaše emoce jsou aktivní a mohou se projevovat silnými výbuchy. V nitru se vám hromadí impuls, který byste neměli ignorovat ani potlačovat. Možná máte pocit, že to, co chcete říct, není pro danou situaci vhodné. Je více než pravděpodobné, že ignorováním těchto pocitů spíše uškodíte, než abyste je dostali ven, i když se to zdá být rušivé.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky dnešní souhře nebeských energií budete možná muset najít rozdíl mezi vášní a romantikou, protože je mezi nimi velký rozdíl. Ve vašem blízkém osobním vztahu se může zdát, že jedno blokuje druhé, ale nemusí tomu tak být. Stačí, když najdete klíč, který odemyká různé aspekty vaší i partnerovy bytosti, a pak ho podle toho použijete.

Práce

Dnešní den je vhodný k tomu, abyste následovali vůdce. Pokud se pokusíte postupovat svým vlastním jedinečným způsobem myšlení, nedostane se vám příliš velké podpory. Naslouchejte svým nadřízeným a získáte si přízeň svého okolí.

Peníze

Ne vždy máte trpělivost potřebnou k pěstování dlouhodobých vztahů. Chcete výsledky hned, což může stát v cestě růstu v jiných oblastech. V oblasti vážných vztahů se nyní dokonale vyrovnávají mužské a ženské energie. To vám může pomoci spojit se s obchodním partnerem nebo rozvíjet nové projekty. Jen to ještě nepodepisujte do puntíku.

Zdraví

Je zřejmé, že všichni rodiče mají své děti velmi rádi: možnost vidět svět dětskýma očima vás zvedne ze židle, kdykoli jste v blízkosti dětí. Dostat se na podlahu však může být pro vaše tělo stále těžší a těžší! První věc, na kterou byste měli myslet, když se necítíte fyzicky nejlépe, je voda  pijete jí každý den dost? Tento prvek zdravého životního stylu nelze přeceňovat.

Přečtěte si také