Denní horoskop VODNÁŘE na 11. 1. 2023

Vodnář 11. 1. 2023

Tento den je vhodný pro meditaci nebo duchovní studium, Vodnáři. Vaše intuice by měla fungovat na velmi vysoké úrovni, a tak se vám bude snáze dařit naladit se na myšlenky, pocity, potřeby a touhy druhých, zejména opačného pohlaví. Možná dokonce zažijete psychické vhledy nebo vize, které vám osvětlí některé otázky, jež si již delší dobu kladete. Zapište si své myšlenky. Budete si je chtít zapamatovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie vyzařující z dnešních aspektů vybízí k praktickému uvažování. Pokud jste hledali romantiku, už nemáte náladu na to, abyste z toho udělali záležitost, která se vám povede. Máte v úmyslu udělat si průzkum toho, kdo je na trhu a co vám může nabídnout. Máte také náladu na to, abyste si udělali seznam všech těch cenných vlastností, po kterých tak hluboce toužíte.

Práce

Nebojte se dnes učinit výkonné rozhodnutí, i když na to technicky nemáte. Vaše vůdčí schopnosti jsou v nejvyšším tempu, takže je můžete rovnou předvést a ukázat ostatním, že umíte řídit show.

Peníze

Obtížný tranzit by mohl zhatit vaše finanční plány. Chcete co nejrychleji zvětšit to, co máte, ale je lepší počkat do příštího týdne. Uprostřed týdne se napětí zvedne, což může být skvělé pro vydělávání velkého množství peněz. Pracovní podmínky jsou také příznivé, ale váš pracovní život by mohl být v rozporu s vašimi sny.

Zdraví

Vaše tvrdohlavost se může projevit díky dnešnímu pohybu planet. Doufejme, že se vaše tvrdohlavost upevní v tom, že budete cvičit, jíst pouze zdravá a vyvážená jídla nebo si každý večer dostatečně odpočinete. Pokud zažíváte nějaký emocionální blok, který vám ztěžuje realizaci těchto zdravých návyků, svěřte se někomu, komu důvěřujete, a rozhýbejte tyto zablokované pocity. Vaše zdraví je příliš důležité na to, abyste ho odsunuli na druhou kolej – dejte mu přednost!

Přečtěte si také