Denní horoskop VODNÁŘE na 11. 4. 2023

Vodnář 11. 4. 2023

Možná jste se v posledních měsících vrhli do práce po hlavě a dokázali jste věci, o které by se obyčejní lidé ani nepokusili, Vodnáři. Dnes byste měli dát svému mozku volno. Nebojte se. Vaše úspěchy nezůstaly bez povšimnutí vyšších míst a můžete očekávat, že budete sklízet odměny, které přicházejí s tvrdou prací. Prozatím se musíte věnovat něčemu lehkému a zábavnému, abyste si dobili baterky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace přináší do vašeho dne novou záři. Může to být tím, že cítíte hřejivý optimismus, pokud jde o rande, na které se dnes večer chystáte, nebo tím, že si právě užíváte života. Ať už je důvod jakýkoli, budete mít ještě více příležitostí k úsměvu po setkání s novým přítelem, který se ukáže být jedním z velmi úžasných lidí.

Práce

Dostává se vám obrovské podpory z různých stran, což vás povzbuzuje k dalšímu velkému kroku na vaší kariérní cestě. Jste na vzestupné spirále, takže neztrácejte svůj cíl ze zřetele. Na této cestě budete i nadále nacházet podporu.

Peníze

Možná zjistíte, že jste na sebe přísnější, než byste měli být. Místo toho, abyste si nedávné zklamání ještě prohlubovali zbytečnou sebekritikou, podívejte se, kde je skutečná vina. Nyní se cítíte více při zemi než kdy jindy, což vám může pomoci při dalších krocích. Bezpečným krokem může být získání finanční podpory přátel, členů rodiny, kolegů a mentorů.

Zdraví

Zeptejte se sami sebe, co potřebujete, abyste se ve svém těle cítili opravdu dobře. Potřebujete být v lepší fyzické kondici? Potřebujete se cítit silnější, pružnější, cítit se lehčí nebo těžší? Způsob, jakým žijeme ve svém těle, souvisí s tím, jak se chováme k ostatním a jak dovolíme ostatním, aby se chovali k nám. Pokud neexistujeme ve fyzické realitě podle svých představ, je obtížné vytvořit emoční realitu, po které toužíme.

Přečtěte si také