Denní horoskop VODNÁŘE na 11. 5. 2023

Vodnář 11. 5. 2023

Setkání by vám mohlo přinést spoustu dobrých zpráv a užitečných informací, Vodnáři. Problém je, že jich může být až příliš. Budete si chtít vše zapamatovat, ale vaše paměť nemusí být tak bystrá jako obvykle. Než se zúčastníte nějakého setkání, vezměte si zápisník a tužku. Tak si budete moci zapsat vše, co si budete chtít později projít.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebojte se, pokud je pro vás obtížné být flexibilní a přizpůsobivý v přístupu k druhému. Dnešní planetární konjunkce ztěžuje snadnou a plynulou konverzaci. Místo abyste si dělali starosti s tím, co a jak se snažíte říct, raději upřímně naslouchejte tomu, na koho jste se zaměřili. Opravdu si poslechněte, co říká, a pak vám to nebude dělat žádný problém.

Práce

Jste na vzestupu, tak s tím nepřestávejte. Ostatní lidé mohou zaostávat – nezastavujte se a nesnažte se je zvednout a nést jejich tíhu. To vás jen ještě více zpomalí. Místo toho se musíte soustředit na své vlastní úkoly a na to, abyste se dostali dopředu.

Peníze

Tento týden máte pevný základ, na kterém můžete stavět své stávající bohatství. Chcete se svými penězi naložit netradičně, ale nyní je lepší být v odhadech trochu konzervativnější. Je však skvělý čas na zkoumání divočejších aspektů investování.

Zdraví

Když si nejste jisti, co cítíte, je lepší držet jazyk za zuby. Většina lidí se bojí trapného mlčení. Mít režim, který vás provede dnem s grácií, je krásný způsob, jak se v těchto svízelných situacích neocitnout. Soustřeďte se na to, co musíte udělat pro své zdraví, jako je konzumace čerstvých jídel a dostatek pohybu, a pravděpodobnost, že se přeřeknete, bude mnohem menší.

Přečtěte si také