Denní horoskop VODNÁŘE na 11. 7. 2022

Vodnář 11. 7. 2022

Někdo by vám mohl zavolat a chtít se s vámi podělit o nějaké problémy, Vodnáři. Vaše citlivost a soucit mohou přilákat nejednoho nešťastného člověka, který potřebuje soucit a radu. To je sice lichotivé, ale mohlo by to být také trochu na obtíž. Je pravděpodobné, že tyto lidi neodmítnete. Přijměte to jako přirozený důsledek toho, že jste dobrým posluchačem. A dejte si pozor, aby vás tyto smutné příběhy nedostaly.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Není možné, abyste se k dané věci vyjadřovali nenápadně, zejména s ohledem na dnešní aspekty. Možná jste se snažili co nejjemněji přiblížit milované osobě určitou záležitost, ale najednou jste si mohli uvědomit, že pokud to nevyhláskujete, prostě to nepochopí. Buďte odvážní.

Práce

Nyní je čas, abyste se více zapojili do své největší vášně. Dělejte to, co vás baví, a peníze přijdou samy. Není třeba zůstávat připoután k práci, kterou děláte neradi. Vesmírná energie se právě vychýlila ve váš prospěch. Jděte za svými sny.

Peníze

Čeká vás týden plný napětí. Možná budete muset dělat kompromisy více, než byste chtěli. Pokud chcete vydělat více peněz, měli byste se více než na kariéru nebo investiční portfolio zaměřit na svůj domácí život.

Zdraví

Harmonické prostředí je pro vaši pohodu zásadní. Péče o tuto potřebu znamená vyváženost vašeho každodenního života. Domov je místem, kam se uchylujete a kde odpočíváte, abyste se zotavili z každodenního stresu. Snažte se tedy, abyste kolem sebe měli barvy, které vás oslovují, vůně, které máte rádi, a hudbu, kterou milujete, a váš domov se stane místem dokonalé blaženosti, odkud se vydáte do světa, abyste byli připraveni čelit životním výzvám.

Přečtěte si také